Een uitje bij The Great Escape is natuurlijk niet compleet zonder een lekker hapje of drankje. The Great Escape heeft op locatie een eigen horecagelegenheid om hierin te voorzien. The Great Escape serveert zowel in de ochtend als in de middag en avond heerlijke hapjes en drankjes. Of je nu met z’n vijven erop uit bent of met een groep van 30 personen. Bij The Great Escape kun je een complete ochtend, middag of avond boeken. Denk aan koffie met gebak, een heerlijke lunch of een buffet op locatie.

Je kunt de escaperoom ook combineren met een etentje in de stad. The Great Escape werkt samen met diverse restaurants. Of je nu met je vrienden of collega’s komt, wij bieden voor ieder gezelschap een passend arrangement.

Groep vanaf 5 personen: ben je met meer dan 5 personen? Dan kan je terecht bij één van de vier aangesloten restaurants in de binnenstad van Zwolle. Allemaal op loopafstand van onze locatie! We ontvangen je bij ons op locatie voor een borrel & bite, dan ga je naar je beleving en achteraf heb je genoeg tijd om het af te sluiten met een diner

Groep vanaf 20 personen: ben je met een groep groter dan 20 personen? Dan kan je bij ons op locatie terecht voor een uitgebreid buffet.

Interesse in buffetten voor groten groepen? Geef dit dan aan via het contactformulier, dan nemen wij contact met u op voor een beleving op maat.

 

Contactformulier