Arrangementen

Zin om je bezoek aan The Great Escape uit te breiden met een borrel en/of diner?

Vanaf 5 personen is het mogelijk om gebruik te maken van de arrangementen

De groep wordt in verschillende teams verdeeld, het spel kan door vijf teams tegelijkertijd in de vier escaperooms en onze VR Experience room gespeeld worden. Onze vernieuwde VR Experience is geschikt voor 8 deelnemers. De eerste groep zal de mysterieuze, hersens-krakende Lost Package betreden, de tweede en derde groep zullen in de spannende gevangenis gegooid worden. Team nummer vier zal worden onderworpen aan psychologisch experiment en de laatste groep speelt onze geweldige VR spellen. Na of voor de activiteit kan het volledige team een heerlijk hapje eten bij een van de aangesloten restaurants of genieten van een heerlijk buffet in onze eigen horeca gelegenheid.

Arrangementen 5 t/m 19 personen keuze uit drie restaurants
Arrangementen vanaf 20 personen en meer hebben wij graag even persoonlijk contact

Reserveren? Of wil je meer informatie? Vul het contactformulier in of bel met 06-36396972.

Contact formulier
    Kies uit bovenstaande vakjes het programma van uw voorkeur. Bij beschikbaarheid zullen wij deze voor u reserveren.

The Key | Ontspanning voor, tijdens en na jouw ervaring

The Key is de horeca gelegenheid van The Great Escape op de begane grond van de City-Post Zwolle. Je kunt hier terecht voor een heerlijk lunch, een drankje, een hapje of zelfs een compleet verzorgd arrangement.

The Key biedt zitgelegenheid voor ruim 50 personen. Voor een personeelsuitje, receptie, feestje of borrel is er plaats voor ruim 80 personen.

Escape rooms | Onze award winnende belevingen

Virtual Reality Experience | Dit wil je mee maken!

Virtual Reality ervaren? The Great Escape in Zwolle heeft sinds kort naast de escape rooms ook een nieuwe beleving: de VR-Experience.

Altijd al eens ondergedompeld willen worden in een compleet andere wereld zonder daarbij het risico te lopen om van een hoog gebouw af te vallen, opgegeten te worden door zombies of te worden onderworpen aan een ruimtevaart programma? Bij The Great Escape in Zwolle is het allemaal mogelijk bij de VR-Experience.