Arrangementen: kinderfeestje, vrijgezellenfeest of familiedag

Als je zoon of dochter met zijn of haar vrienden een tof feest wilt organiseren, dan heb je andere wensen dan als je voor je beste vriend(in) een vrijgezellenfeest organiseert. Daarom bieden we bij The Great Escape drie soorten arrangementen aan, afgestemd op jouw wensen:

Combineer jouw Escape Room met een hapje en drankje!

Een uitje zoals een Escape Room of een VR-Experience is natuurlijk niet compleet zonder een lekker hapje, drankje of een borrel. Daarom bieden wij  in onze horecagelegenheid Het OM een breed scala aan dranken, snacks en volledige arrangementen aan. Je kunt je bezoek aan The Great Escape ook combineren met verschillende partner-restaurants in de binnenstad van Zwolle. Of je nu met je vrienden, familie of je collega’s komt, we hebben voor iedere gezelschap een geschikt arrangement!
Heb je na het lezen van alle mogelijkheden en beschikbare combinaties nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Escaperooms | Geopend volgens RIVM

👕 𝗞𝗼𝗺 𝘀𝗽𝗲𝗹𝗲𝗻 𝗶𝗻 𝘀𝘁𝗶𝗷𝗹 𝗲𝗻 𝘀𝗵𝗼𝗽 𝗻𝘂 𝗼𝗻𝘇𝗲 𝗲𝗶𝗴𝗲𝗻 𝗺𝗲𝗿𝗰𝗵𝗮𝗻𝗱𝗶𝘀𝗲!

Als échte escape-fanaat wil je toch iedereen je favoriete hobby laten zien? Als eerste hebben wij een kledinglijn gelanceerd speciaal voor alle escaperoom-fanaten! Ontsnap in stijl met onze eigen merchandise gebaseerd op de ervaringen van onze escapers én medewerkers!

Shop nu!