Arrangementen: kinderfeestje, vrijgezellenfeest of familiedag

Als je zoon of dochter met zijn of haar vrienden een tof feest wilt organiseren, dan heb je andere wensen dan als je voor je beste vriend(in) een vrijgezellenfeest organiseert. Daarom bieden we bij The Great Escape drie soorten arrangementen aan, afgestemd op jouw wensen:

Combineer jouw Escape Room met een hapje en drankje!

Een uitje zoals een Escape Room of een VR-Experience is natuurlijk niet compleet zonder een lekker drankje en hapje. Daarom bieden wij dat in onze bar The Key of in het OM graag aan. Je kunt onze ervaringen ook combineren met locaties in de stad. Of je nu met je vrienden of je team komt, we bieden voor iedere groep een geschikt arrangement. Heb je na het lezen van de beschikbare combinaties nog vragen? Aarzel dan niet om ons te bellen!

Escape rooms | Onze award winnende belevingen

Virtual Reality Experience: stap eens in een andere wereld

vr als groepsuitje in zwolleWil je weten hoe het is om een echte dare devil te zijn? Zonder het risico te lopen dat je per ongeluk van de twintigste verdieping valt? Doe de Virtual Reality Experience bij The Great Escape! Samen met je vrienden speel je verschillende spellen om te bepalen wie het beste tegen grote hoogtes kan of het beste fruit kan hakken. Oh ja, en zien hoe je vrienden in het wilde weg de meest gekke bewegingen maken, is natuurlijk ook geestig. Doe nu de Virtual Reality Experience en begeef je in een andere wereld.