Arrangementen

Zin om je bezoek aan The Great Escape uit te breiden met een borrel en/of diner?

Vanaf 5 tot en met 60 personen is het mogelijk om gebruik te maken van een van onze arrangementen.

De groep wordt in verschillende teams verdeeld, het spel kan door drie teams tegelijkertijd in de drie escaperooms gespeeld worden. De eerste groep zal de mysterieuze, hersens-krakende Mailroom betreden, De tweede groep zal de spannende gevangenis in gegooid worden. Team nummer drie zal worden onderworpen aan psychologisch experiment. Verder kan er ook worden gekozen voor de vernieuwende VR Experience welke geschikt is voor 8 deelnemers. Na of voor de activiteit kan het volledige team een heerlijk hapje eten bij een van de aangesloten restaurants of genieten van een heerlijk buffet in onze eigen horeca gelegenheid.

Arrangementen 5 t/m 19 personen keuze uit drie restaurants
Arrangementen 20 t/m 60 personen dineren op de locatie van The Great Escape

Reserveren? Of wil je meer informatie? Vul het contactformulier in of bel met 06-36396972.

Contact formulier
    Kies uit bovenstaande vakjes het programma van uw voorkeur. Bij beschikbaarheid zullen wij deze voor u reserveren.

Escape rooms | Onze award winnende belevingen

Virtual Reality Experience | Dit wil je mee maken!

Virtual Reality ervaren? The Great Escape in Zwolle heeft sinds kort naast de escape rooms ook een nieuwe beleving: de VR-Experience.

Altijd al eens ondergedompeld willen worden in een compleet andere wereld zonder daarbij het risico te lopen om van een hoog gebouw af te vallen, opgegeten te worden door zombies of te worden onderworpen aan een ruimtevaart programma? Bij The Great Escape in Zwolle is het allemaal mogelijk bij de VR-Experience.