Arrangement met buffet

 

De activiteiten van The Great Escape combineren met een heerlijk buffet in onze sfeervolle horeca gelegenheid The Key op de begane grond.

De groep wordt in teams van maximaal zes/zeven deelnemers gesplitst, het spel kan door drie teams tegelijkertijd gespeeld worden. De eerste groep zal de mysterieuze, hersens-krakende Lost Package betreden, de tweede groep zal in onze spannende gevangenis worden opgesloten en de derde groep wordt onderworpen aan een psychologisch experiment.

Daarnaast kan de VR-Experience door twee groepen van vier personen gespeeld worden. Waarbij de deelnemers zullen ervaren hoe echt de virtuele wereld is. Ze zullen de hoogte in gaan, pijl en boog schieten, zombies van zich afslaan, een bom ontmantelen met het hele team of een van de andere gave belevingen die we aanbieden.

Voor of na het spelelement kunnen de teams heerlijk borrelen  en een hapje eten in onze eigen horeca gelegenheid The Key.

Meer dan drie teams? De teams kunnen op hun beurt wachten onder genot van een drankje bij The Key en tussendoor afwisselen!

Arrangement is inclusief: 

  •  The Great Escape spelen (Escape Room of VR Experience)
  •  3-uur onbeperkt drinken (bier, fris en wijn)
  •  Luxe borrelplank met verschillende hapjes
  •  Koud en warm buffet ‘The Key’
  •  Parkeren bij The Great Escape gedurende het arrangement

Kosten 63- per persoon

Beschikbaar vanaf 20 personen (met minder personen? Kijk bij arrangementen voor de mogelijkheden)

Spreken onze arrangementen je aan en wil je meer weten? Vul dan onderstaand contactformulier in

Arrangement

Contact formulier
    Kies uit bovenstaande vakjes het programma van uw voorkeur. Bij beschikbaarheid zullen wij deze voor u reserveren.