The Great Escape opent op 14 december 2018 de deuren van haar tweede locatie in Zwolle in het pand van het oude Openbaar Ministerie.

Het pand van het voormalig Openbaar Ministerie is sinds 2 jaar omgebouwd tot een groot appartementencomplex met 82 woonunits. Alleen de begane grond, waar de vroegere personeelsruimte was gevestigd en de parkeerkelder hebben na deze transformatie nog geen nieuwe bestemming weten te bemachtigen……  Tot 14 december aanstaande! De oude personeelsruimte heeft reeds een heuse metamorfose ondergaan tot een hippe en gezellige horecagelegenheid. De naam van deze horecagelegenheid zal geen verassing zijn: ‘Het OM’. Voorkant drijber blog

Ook de eerste escape beleving in het -voor The Great Escape – nieuwe pand heeft haar thema te danken aan de historie van het pand. De nieuwe escape room draagt niet voor niets de naam: ‘The Courtroom’ en speelt zich hiermee af in een rechtszaal!

Het pand aan de Drijbersingel is niet het eerste pand waarvan The Great Escape het oude verhaal een nieuw jasje geeft. Ook bij de reeds bekende locatie in Zwolle aan de Westerlaan 51 is de oude glorie van het pand weten te behouden. In dit pand heeft vroeger het welkbekende postbedrijf PTT post zich gevestigd waardoor de escaperoom ‘The Mailroom’ het spits afbeet in het pand.

Benieuwd naar de binnenkant van het nieuwe OM en de nieuwe Courtroom? Reserveer direct deze nieuwe unieke beleving!

Reserveer hier