Inzet mobiele Klimaat escaperoom voor Rivus-gemeenten met cofinanciering van Waterschap Drents Overijsselse Delta

Climate Campus heeft de exploitatie, onderhoud en beheer van de climate escaperoom aan The Great Escape overdragen. The Great Escape adviseert bij de bouw en biedt onder de huidige afspraken de escaperoom speelklaar aan tegen een vergoeding van 650 euro per dag, excl. 21% btw.

Tijdelijk Aanbod Waterschap Drents Overijsselse Delta 

Het Waterschap Drents Overijsselse Delta maakt het mogelijk voor Rivus-gemeenten om de escaperoom in de eigen gemeente eenmalig gratis in te zetten.

  • Corona protocol voor een veilig ervaring
  • Inclusief vervoer naar gewenste locatie in Overijssel
  • Spelbegeleider gedurende het event
  • Online reserveringsysteem waar deelnemers zelf kunnen reserveren
  • Mogelijkheid tot uitbreiding in marketing, puzzels en buurtonderzoek (op aanvraag)

Dit aanbod is geldig voor 2021. Elke Rivus-gemeente kan hier maximaal één keer gebruik van maken.

 

Praktisch 

Heb je belangstelling voor dit aanbod? Dan kun je dit kenbaar maken door een mail te sturen met je contactgegevens naar lvanlaar@thegreatescape.info. Je kunt dan direct boeken voor een event in 2021 waarbij de escaperoom gaat helpen om gemakkelijker gesprekken met inwoners en bedrijven te voeren over klimaatadaptatie. Je kunt het bijvoorbeeld gebruiken om het voor inwoners met groeninitiatieven en weinig budget toch aantrekkelijk te maken om de escaperoom te laten komen. Of misschien wil je de escaperoom wel inzetten om binnen je organisatie het onderwerp hoger op de agenda te krijgen.

*Onderzoek
Ook is indicatief onderzocht of de escaperoom leidt tot een hogere bewustwording; het lijkt erop dat mensen na de escaperoomervaring het waarschijnlijker vinden dat ze te maken krijgen met de risico’s van klimaatverandering. Bovendien zorgt de escaperoombeleving ervoor dat zij meer kennis krijgen over maatregelen die ze kunnen nemen om zich aan te passen. Ze zien maatregelen die ze zelf al nemen maar doen ook ideeën op voor meer.

Contact formulier

  • 463402519
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.