Door het uitgebreide aanbod in escaperooms en de diverse uitdagende thema’s is er voor iedereen in de groep een geschikte beleving. Bovendien kan er in de horeca gezellig worden geborreld of wordt er voor jullie een volledig diner of lunch buffet verzorgd.

Bekijk onze arrangementen of vul het contactformulier in!

Arrangementen

Groepen 7 tot 12 personen

Ga de strijd aan in twee teams. The Courtroom kunnen tegelijkertijd als battle worden gespeeld. Doordat er tegen elkaar gestreden kan worden en dezelfde kamer  wordt beleefd zal er nog lang worden nagepraat over dit feestj

download 2 1

Alle activiteiten inmiddels gedaan, als je opzoek bent naar teambuilding en entertainment zoek niet verder!

Arnold Bouman
Eigenaar | Storm

Groepen van 13 tot 40 personen

Ga tegelijkertijd de strijd aan in verschillende teams. Doordat de groep wordt opgesplitst in kleinere teams heeft iedereen binnen het team een belangrijke rol om gezamenlijk naar het einddoel toe te werken. Hierna kan uitgebreid worden nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje in onze gezellige bar.

Geïnteresseerd? Vul dan het contactformulier onderaan de pagina in!

Thomas Vermeulen

 Door deze unieke ervaring krijgen de teams op een andere manier nieuwe informatie aangereikt, dit geeft een frisse blik en stof tot nadenken!

Thomas Vermeulen
Eigenaar | RYSST

Groepen van 40 personen en meer

Wil je een online een uitje voor een grotere groep? Laat je collega ontvoeren of speel onze nieuwe game Hacked

De groep wordt opgedeeld in verschillende teams en zal in twee of meer rondes de uitdaging aangaan. Terwijl de eerste helft wordt opgesloten kan de andere helft genieten van een heerlijk hapje en drankje.

Geïnteresseerd? Vul dan het contactformulier onderaan de pagina in!

 

Locatie Drijbersingel – Het Om

 

 

Contactformulier arrangementen