Escape rooms

The Great Escape Zwolle is een van de eerste escape rooms van Nederland en bestaat sinds 2014. Er zijn drie uitdagende escape rooms, waarin je door middel van tactische, rekenkundige en bloedstollende puzzels oplossingen moet vinden. Die uiteindelijk moeten leiden naar de ontrafeling van het hoofdspel……de ontsnapping.

De eerste escape room van Zwolle was The Mailroom geheel in thema van een mysterieuze postkamer. Deze was gevolgd door de spannende gevangenis genaamd “The Prison Cell” welke in 2015 haar deuren opende. De nieuwste aanwinst is de psychiatrische inrichting “The Experiment” waarbij alles uit de kast is getrokken. In deze spannende escape room doen ook acteurs mee aan het experiment voor de ultieme beleving.

Alle kamers zijn een totaal belevingen waarbij aan ieder detail is gedacht. Op hun eigen manier is iedere kamer uniek en totaal anders dan andere escape rooms.

Escape rooms | Onze award winnende belevingen

Reserveren

Beschikbare tijden

Escaperooms                                                                                     

 VR-Experience

HUISREGELS

Mensen die onder invloed zijn van drank/drugs krijgen geen toegang tot The Great Escape

Tot 48 uur voor de reservering kan er kosteloos worden geannuleerd. Na 48 uur brengen we €25,- in rekening. Voor annuleringen korter dan 24 uur van te voren brengen we het volledige bedrag in rekening. Annuleren kan via de link in de bevestigingsmail of door een e-mail naar info@thegreatescape.info te sturen.

Annuleren voor meer dan twee tijdsloten of een gedeelte hiervan kan kosteloos tot vijf dagen van tevoren.

Wijzigingen in reserveringen in combinatie met een arrangement dienen minimaal drie dagen op voorhand te worden doorgegeven.

Algemene voorwaarden

Op alle reserveringen zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze vindt u hier.