Escape rooms

The Great Escape Zwolle is een van de eerste escape rooms van Nederland en bestaat sinds 2014. Er zijn drie uitdagende escape rooms, waarin je door middel van tactische, rekenkundige en bloedstollende puzzels oplossingen moet vinden. Die uiteindelijk moeten leiden naar de ontrafeling van het hoofdspel……de ontsnapping.

De eerste escape room van Zwolle was The Mailroom geheel in thema van een mysterieuze postkamer. Deze was gevolgd door de spannende gevangenis genaamd “The Prison Cell” welke in 2015 haar deuren opende. De nieuwste aanwinst is de psychiatrische inrichting “The Experiment” waarbij alles uit de kast is getrokken. In deze spannende escape room doen ook acteurs mee aan het experiment voor de ultieme beleving. Sinds 2018 is The Mailroom gesloten en is The Lost Package hiervoor in de plaats gekomen,  gebaseerd op de oudere kamer en toch volledig nieuw!

Alle kamers zijn een totaal belevingen waarbij aan ieder detail is gedacht. Op hun eigen manier is iedere kamer uniek en totaal anders dan andere escape rooms.

Escape | Buiten, Online of Thuis

Reserveren

Na het reserveren ontvang je direct de automatische bevestigingsmail, heb je deze niet ontvangen? Controleer dan je Spam folder en neem direct contact met ons op.

Wil je een kinderfeestje reserveren of ben je benieuwd naar onze arrangementen? Dit is mogelijk via onderstaande links;

Arrangementen              Kinderfeestje

Let op wij accepteren geen contant geld! Betalen kan achteraf per pin, op factuur betalen kan enkel als dit vooraf is goedgekeurd door The Great Escape.

BUITEN                                                                                

Corona proof – GEOPEND

Escaperooms     

Binnen – Gesloten tijdens de lock-down

Vooralsnog gesloten

 VR-Experience

HUISREGELS

Mensen die onder invloed zijn van drank/drugs krijgen geen toegang tot The Great Escape

Online activiteit

Tot 5 dagen van tevoren kan de reservering kosteloos worden geannuleerd.
korter dan 5 dagen brengen wij 50 % in rekening.
Voor annuleringen korter dan 48 uur van te voren brengen we het volledige bedrag in rekening. Annuleren kan door een e-mail naar info@thegreatescape.info te sturen.

Escaperooms

Tot 72 uur voor de reservering kan er kosteloos worden geannuleerd. Na 72 uur brengen we €25,- in rekening. Voor annuleringen korter dan 24 uur van te voren brengen we het volledige bedrag in rekening. Annuleren kan via de link in de bevestigingsmail of door een e-mail naar info@thegreatescape.info te sturen.

Annuleren voor meer dan twee tijdsloten of een gedeelte hiervan kan kosteloos tot vijf dagen van tevoren.

Wijzigingen dan het aantal deelnemers (max. 10% van het totale aantal) kan tot drie dagen voor de reservering kosteloos. Bij wijzigingen korter dan drie dagen van te voren wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Algemene voorwaarden

Op alle reserveringen zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze vindt u hier.

Privacy policy

The Great Escape hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens, deze kunt u hier vinden