Escape rooms

The Great Escape Zwolle is een van de eerste escape rooms van Nederland en bestaat sinds 2014. Er zijn drie uitdagende escape rooms, waarin je door middel van tactische, rekenkundige en bloedstollende puzzels oplossingen moet vinden. Die uiteindelijk moeten leiden naar de ontrafeling van het hoofdspel……de ontsnapping.

De eerste escape room van Zwolle was The Mailroom geheel in thema van een mysterieuze postkamer. Deze was gevolgd door de spannende gevangenis genaamd “The Prison Cell” welke in 2015 haar deuren opende. De nieuwste aanwinst is de psychiatrische inrichting “The Experiment” waarbij alles uit de kast is getrokken. In deze spannende escape room doen ook acteurs mee aan het experiment voor de ultieme beleving. Sinds 2018 is The Mailroom gesloten en is The Lost Package hiervoor in de plaats gekomen,  gebaseerd op de oudere kamer en toch volledig nieuw!

Alle kamers zijn een totaal belevingen waarbij aan ieder detail is gedacht. Op hun eigen manier is iedere kamer uniek en totaal anders dan andere escape rooms.

Escape | Binnen Buiten en Online