Samen met je advocaat loop je vol vertrouwen de rechtbank in. Je komt gewoon met de schrik vrij, zo belooft je advocaat. We hebben hier een prima rechtssysteem en corruptie is niet aan de orde. Toch? Maar dan gaat het er ineens wel heel heftig aan toe in de rechtbank en is het maar de vraag of het recht zal zegevieren. Misschien kom je toch niet zo snel vrij als je dacht…

In The Courtroom beleef je je eigen rechtszaak. Samen met je advocaat verdedig jij je zaak, maar in deze rechtbank werkt het rechtssysteem toch wat anders dan in de rest van Nederland. Het gaat er hier hard aan toe en je begint je aardig zorgen te maken. Want je bent echt onschuldig. Toch?

*De groepen starten tegelijkertijd het spel en de intro in de rechtszaal zal samen zijn, hierna spelen de groepen afzonderlijk in exact dezelfde escape rooms.

Achteraf maken we een foto zodat je nog lang kan nagenieten van deze onvergetelijke ervaring! Wil je nog een lekker hapje of drankje erbij? Bekijk ons Eten en Drinken aanbod!

Eten & Drinken

The Courtroom: geen standaard Escape room!

The Courtroom is anders dan alle andere escape rooms, het is namelijk een escape beleving. Dat houdt in dat het spel doorloopt, ook als nog niet alle puzzels opgelost zijn… Lukt het jou en je team wel om alle puzzels op te lossen? Dan kun je alleen maar nog sneller ontsnappen!

Let op: Is er iemand uit jullie team slecht ter been?  Neem dan even contact met ons op voor de mogelijke aanpassingen.