The Experiment

Het leek je indertijd een goed idee: meedoen aan een experiment. Om een beetje spanning in je leven te houden en niet helemaal vast te roesten. Maar in de wachtkamer begin je al te twijfelen… de intercom hapert, net als het licht. De arts is ook niet echt vriendelijk. En wat is er eigenlijk gebeurd met de andere patiënten? Als je aan dit experiment meedoet, is het maar de vraag of je deze instelling ooit kan verlaten.

Het experiment klonk interessant en een dagje quality time met je vrienden is ook nooit weg. Dus gaf je jezelf op. De instelling waar het experiment wordt gehouden, ziet er alleen niet echt fris uit. Het voelt niet goed, maar toch vul je je intakeformulier maar in. Je bent er nu toch. Maar weet jij waar je je handtekening voor hebt gezet?

Wil je nog een lekker hapje of drankje erbij? Bekijk ons Eten en Drinken aanbod!

Eten & Drinken

Achteraf maken we een foto zodat je nog lang kan nagenieten van deze onvergetelijke ervaring! Houd rekening met een gezonde portie spanning, want deze escaperoom is niet voor angsthazen. Durf jij mee te doen aan dit experiment?*

Spannend thema met acteurs
20% slagingspercentage
75 minuten
4 – 7 personen
Minimale leeftijd 16 jaar
150,- per groep
Rolstoelvriendelijk in overleg

*) Ben je zwanger? Houd dan rekening met spanning en interactieve elementen. Zit je in een rolstoel? Dan is deze escaperoom in overleg ook geschikt!

 

Lees de ervaringen van EscapeTalk!

Escapetalk logo Tekengebied 1

The Experiment is echt een toffe escape room. We hebben er al een hoop gedaan, maar deze valt echt positief op. Er zijn wat elementen die je niet vaak ziet: acteurs, heel veel kamers. Dat is leuk en verfrissend en matcht ook goed met het verhaal van de maker.

Stijn
Via EscapeTalk.nl
Escapetalk logo Tekengebied 1

Briljant hoe je je vanaf minuut 1 in een inrichting waant. Geweldig hoe ze de escape room persoonlijk maken. Uitstekend gebruik van acteurs. Kamer is niet eng, maar wel heel spannend en geeft alsnog een enorme adrenalinekick! Veel verschillende soorten puzzels, weinig sleutelsloten. Originele effecten. Een geweldige belevenis! Voor ons vergelijkbaar niveau als de meisjeskamer en freakshow. Echt een must-do!

Jannie de Vries
Via EscapeTalk.nl
Escapetalk logo Tekengebied 1

Super toffe kamer met uitstekende acteurs, originele puzzels en een verrassende start.
Vanaf de eerste minuut zit je in het verhaal en voel je de drang om te ontsnappen uit deze verschrikkelijke faciliteit.

Unlockadventures
Via EscapeTalk.nl

 

Reviews | Lees de lovende recencies

“Wat een belevenis!”

v rico

Ik heb The Experiment gespeeld als test persoon en wat een vette ervaring is dit! Tof dat Zwolle dit te bieden heeft

Rico
Artiest | Opgezwolle
download 1

Ook deze kamer heeft een geweldig concept. De acteurs voegen een extra dimensie toe. Ik hoop dat jullie nog meer van dit soort geweldige kamers weten te bouwen!

Annelien Noorman
Advocaat | blogger
download 1 1

Geweldig opgezet. Thema consequent doorgevoerd in alle details. Zeer gemotiveerd en sterk acteerwerk

Sarah Kroos
Actrice | Lama's
39ffb07

Deze kamer staat op nummer 1 van de escape rooms die ik gespeeld heb. Fantastische kamer met goede technieken, spellen die ik nog nooit eerder gezien heb!

Marieke Hendrikx
Escape fanaat | 10+ kamers
Thomas Vermeulen

 Door deze unieke ervaring krijgen de teams op een andere manier nieuwe informatie aangereikt, dit geeft een frisse blik en stof tot nadenken!

Thomas Vermeulen
Eigenaar | RYSST
download 2 1

Alle activiteiten inmiddels gedaan, als je opzoek bent naar teambuilding en entertainment zoek niet verder!

Arnold Bouman
Eigenaar | Storm