Een waardevol pakket werd bij het oude postsorteercentrum van Zwolle afgegeven. Ze zeggen dat het verstuurd was, maar het kwam nooit aan op de bestemming. Jij en je teamrechercheurs stappen het plaats delict binnen, maar merken al snel dat er iets niet klopt. Kunnen jullie het waardevolle pakket vinden? Of verdwaal je in de oude gangen van het postsorteercentrum en raak je net als het pakket… vermist?

Vijftien jaar na de sluiting van het oude postsorteercentrum van Zwolle opent oud-medewerker Jacobus Post een nieuw postsorteercentrum. Alleen, waardevolle pakketten die worden afgegeven, komen vrijwel nooit aan op de plaats van bestemming. Jullie merken het al snel als jullie als team binnenkomen: Jacobus, die hier inmiddels ook woont, heeft niet alles op een rij en hij lijkt een dubbele agenda te hebben…

Kunnen jullie achterhalen wat hier is gebeurd? En kunnen jullie het waardevolle pakket terugvinden? Laat het zien in The Lost Package van The Great Escape. Achteraf maken we een foto zodat je nog lang kan nagenieten van deze onvergetelijke ervaring!

  •   Mysterieus thema
  • Heerlijk koel in de escape room
  • Moeilijkheidsgraad 3/5
  • 60 minuten
  • 2 – 6 personen
  • Minimale leeftijd 8 jaar (samen met ouders/verzorgers)
  • 130,- per groep
  • Rolstoelvriendelijk (max. 1 rolstoel)
  • Kinderfeestjes mogelijk

 

Lees de ervaringen van onze spelers!

Escapetalk logo Tekengebied 1

??????????, ?????????, ????! ?? ?? ??????? ???????

In deze escaperoom zijn niet alleen de puzzels uitdagend en leuk, ook het verhaal speelt een belangrijke rol. Natuurlijk gingen we eerst als kippen zonder kop aan de slag zonder goed stil te staan naar daar waar we naar op zoek moesten, maar gedurende onze escape viel het kwartje. Leuke, kamers, mooie opzet en altijd goede service bij deze escaperoom.

Jaap
Via EscapeTalk.nl
TripadvisorxMotherDesign 03

???????????????????? ??????????

Wij mochten met ons gezin van 4 waarvan 1 in een rolstoel The Great Escape (Lost Package) uittesten of deze rolstoelvriendelijk genoeg is. En dat is zo!
Een geweldige escaperoom waarbij het allemaal goed toegangelijk is voor mijn zoon in een rolstoel. Ontzettend mooi in elkaar gezet en een hele beleving voor ons allemaal. Echt een aanrader voor iedereen en super dat zoiets ook toegankelijk is gemaakt voor minder valide mensen.

Marcel F
Via Tripadvisor.nl
Escapetalk logo Tekengebied 1

?????????!!

Gisteren onze eerste escaperoom oooooit gedaan, echt geweldig! Iedereen kwam enthousiast uit de escaperoom en dit is zeker iets wat we als groep veeeeel vaker gaan doen! Complimenten aan alle medewerkers van The Great Escape, want mede dankzij hun hebben wij er een nieuwe hobby!!

Eva