The Lost Package

Een waardevol pakket werd bij het oude postsorteercentrum van Zwolle afgegeven. Ze zeggen dat het verstuurd was, maar het kwam nooit aan. Jij en je teamrechercheurs stappen het plaats delict binnen, maar al snel merken jullie dat er iets niet klopt. Kunnen jullie het waardevolle pakket vinden? Of verdwaal je in de oude gangen van het postsorteercentrum en raak je net als het pakket… vermist?

Vijftien jaar na de sluiting van het oude postsorteercentrum van Zwolle opent oud-medewerker Jacobus Post een nieuw postsorteercentrum. Alleen, waardevolle pakketten die worden afgegeven, komen vrijwel nooit aan op de plaats van bestemming. Jullie merken het al snel als jullie als team rechercheurs binnenkomen: Jacobus, die hier inmiddels ook woont, heeft niet alles op een rij en die andere medewerkers…? Zij lijken een dubbele agenda te hebben.

Kunnen jullie achterhalen wat hier is gebeurd? En kunnen jullie het waardevolle pakket achterhalen? Laat het zien in The Lost Package van The Great Escape. Achteraf maken we een foto zodat je nog lang kan nagenieten van deze onvergetelijke ervaring!

Wil je nog een lekker hapje of drankje erbij? Bekijk ons Eten en Drinken aanbod!

Eten & Drinken

  •   Mysterieus thema
  • Ontsnap aan de hitte!
  • 55% slagingspercentage
  • 60 minuten
  • 2 – 6 personen
  • Minimale leeftijd 8 jaar (samen met ouders/verzorgers)
  • 120,- per groep
  • Rolstoelvriendelijk (max 1 rolstoel)
  • Kinderfeestjes mogelijk

 

Lees de ervaringen van onze spelers!

??????????, ?????????, ????! ?? ?? ??????? ???????

In deze escaperoom zijn niet alleen de puzzels uitdagend en leuk, ook het verhaal speelt een belangrijke rol. Natuurlijk gingen we eerst als kippen zonder kop aan de slag zonder goed stil te staan naar daar waar we naar op zoek moesten, maar gedurende onze escape viel het kwartje. Leuke, kamers, mooie opzet en altijd goede service bij deze escaperoom.

Jaap
Via EscapeTalk.nl

???????????????????? ??????????

Wij mochten met ons gezin van 4 waarvan 1 in een rolstoel The Great Escape (Lost Package) uittesten of deze rolstoelvriendelijk genoeg is. En dat is zo!
Een geweldige escaperoom waarbij het allemaal goed toegangelijk is voor mijn zoon in een rolstoel. Ontzettend mooi in elkaar gezet en een hele beleving voor ons allemaal. Echt een aanrader voor iedereen en super dat zoiets ook toegankelijk is gemaakt voor minder valide mensen.

Marcel F
Via Tripadvisor.nl

?????????!!

Gisteren onze eerste escaperoom oooooit gedaan, echt geweldig! Iedereen kwam enthousiast uit de escaperoom en dit is zeker iets wat we als groep veeeeel vaker gaan doen! Complimenten aan alle medewerkers van The Great Escape, want mede dankzij hun hebben wij er een nieuwe hobby!!

Eva
Via EscapeTalk.nl

Reserveren

Na het reserveren ontvang je direct de automatische bevestigingsmail, heb je deze niet ontvangen? Controleer dan je Spam folder en neem direct contact met ons op.

Wil je een kinderfeestje reserveren of ben je benieuwd naar onze arrangementen? Dit is mogelijk via onderstaande links;

Arrangementen              Kinderfeestje

Let op wij accepteren geen contant geld! Betalen kan achteraf per pin, op factuur betalen kan enkel als dit vooraf is goedgekeurd door The Great Escape.

BUITEN                                                                                

Corona proof – GEOPEND

Escaperooms     

Binnen – Gesloten tijdens de lock-down

HUISREGELS

Mensen die onder invloed zijn van drank/drugs krijgen geen toegang tot The Great Escape

Online activiteit

Tot 5 dagen van tevoren kan de reservering kosteloos worden geannuleerd.
korter dan 5 dagen brengen wij 50 % in rekening.
Voor annuleringen korter dan 48 uur van te voren brengen we het volledige bedrag in rekening. Annuleren kan door een e-mail naar info@thegreatescape.info te sturen.

Escaperooms

Tot 72 uur voor de reservering kan er kosteloos worden geannuleerd. Na 72 uur brengen we €25,- in rekening. Voor annuleringen korter dan 24 uur van te voren brengen we het volledige bedrag in rekening. Annuleren kan via de link in de bevestigingsmail of door een e-mail naar info@thegreatescape.info te sturen.

Annuleren voor meer dan twee tijdsloten of een gedeelte hiervan kan kosteloos tot vijf dagen van tevoren.

Wijzigingen dan het aantal deelnemers (max. 10% van het totale aantal) kan tot drie dagen voor de reservering kosteloos. Bij wijzigingen korter dan drie dagen van te voren wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Algemene voorwaarden

Op alle reserveringen zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze vindt u hier.

Privacy policy

The Great Escape hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens, deze kunt u hier vinden