The Lost Package

Een waardevol pakket werd bij het oude postsorteercentrum van Zwolle afgegeven. Ze zeggen dat het verstuurd was, maar het kwam nooit aan. Jij en je teamrechercheurs stappen het plaats delict binnen, maar al snel merken jullie dat er iets niet klopt. Kunnen jullie het waardevolle pakket vinden? Of verdwaal je in de oude gangen van het postsorteercentrum en raak je net als het pakket… vermist?

Vijftien jaar na de sluiting van het oude postsorteercentrum van Zwolle opent oud-medewerker Jacobus Post een nieuw postsorteercentrum. Alleen, waardevolle pakketten die worden afgegeven, komen vrijwel nooit aan op de plaats van bestemming. Jullie merken het al snel als jullie als team rechercheurs binnenkomen: Jacobus, die hier inmiddels ook woont, heeft niet alles op een rij en die andere medewerkers…? Zij lijken een dubbele agenda te hebben.

Kunnen jullie achterhalen wat hier is gebeurd? En kunnen jullie het waardevolle pakket achterhalen? Laat het zien in The Lost Package van The Great Escape. Achteraf maken we een foto zodat je nog lang kan nagenieten van deze onvergetelijke ervaring!

Wil je nog een lekker hapje of drankje erbij? Bekijk ons Eten en Drinken aanbod!

Eten & Drinken

  Mysterieus thema
55% slagingspercentage
60 minuten
2 – 6 personen
Minimale leeftijd 8 jaar (samen met ouders/verzorgers)
120,- per groep
Rolstoelvriendelijk (max 1 rolstoel)
Kinderfeestjes mogelijk

Gesloten: The Mailroom

The Lost Package is gebouwd op de plaats waar eerder de escaperoom The Mailroom werd gespeeld. The Mailroom sloot in augustus 2018 en we hebben in plaats daarvan een volledige nieuwe ervaring opgebouwd. De enige gelijkenis met de oude escaperoom is Jacobus Post. Hij ís en blijft immers de bewoner van de kelders van het oude postsorteercentrum.

Reserveren

Na het reserveren ontvang je direct de automatische bevestigingsmail, heb je deze niet ontvangen? Controleer dan je Spam folder en neem direct contact met ons op.

Wil je een kinderfeestje reserveren of ben je benieuwd naar onze arrangementen? Dit is mogelijk via onderstaande links;

Arrangementen              Kinderfeestje

Let op wij accepteren geen contant geld! Betalen kan achteraf per pin, op factuur betalen kan enkel als dit vooraf is goedgekeurd door The Great Escape.

Escaperooms                                                                                     

Corona proof – GEOPEND

  • The Lost Package 120,- (2-6 personen) (max 4 voor niet huishoudens)
  • The Prison Cell 120,- (3-6 personen) (max 4 voor niet huishoudens)
  • The Mission 150,- (4-6 personen)
  • De Klokkenluider 120,- (2-6 personen) (BUITENGAME)

Vooralsnog gesloten

 VR-Experience

HUISREGELS

Mensen die onder invloed zijn van drank/drugs krijgen geen toegang tot The Great Escape

Tot 72 uur voor de reservering kan er kosteloos worden geannuleerd. Na 72 uur brengen we €25,- in rekening. Voor annuleringen korter dan 24 uur van te voren brengen we het volledige bedrag in rekening. Annuleren kan via de link in de bevestigingsmail of door een e-mail naar info@thegreatescape.info te sturen.

Annuleren voor meer dan twee tijdsloten of een gedeelte hiervan kan kosteloos tot vijf dagen van tevoren.

Wijzigingen dan het aantal deelnemers (max. 10% van het totale aantal) kan tot drie dagen voor de reservering kosteloos. Bij wijzigingen korter dan drie dagen van te voren wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Algemene voorwaarden

Op alle reserveringen zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze vindt u hier.

Privacy policy

The Great Escape hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens, deze kunt u hier vinden