Samen met je team ben jij uitgekozen voor deze speciale missie. Vooraf krijgen jij en je eenheid instructies over je objectives en mogelijk valkuilen waar jullie op moeten letten. Het zweet breekt je uit en je mag perse niet gezien worden want dan kan het wel eens heel verkeerd aflopen. De dingen lijken geheel anders te lopen dan dat je meerdere voorspeld had. Lukt het jou en je team om ons vaderland te verdedigen?

Boek nu!

Achteraf maken we een foto zodat je nog lang kan nagenieten van deze onvergetelijke ervaring! Houd rekening met een gezonde portie spanning, want deze escaperoom is niet voor angsthazen. Durf jij mee te doen aan deze missie

  • Spannend thema met acteurs
  • Ontnap aan de hitte!
  • 30% slagingspercentage
  • 75 minuten
  • 3 – 6 personen
  • Minimale leeftijd 14 jaar
  • 150,- per groep

 

Lees de ervaringen van onze spelers!

Perfecte beleving!

Opnieuw een super kamer van The Great Escape! Het verhaal is perfect uitgewerkt, van begin tot eind. Ik werd helemaal opgezogen door The Mission en vergat regelmatig dat het ‘maar een spelletje is’. Deze kamer is een landelijke topper!

Sylfari
Via EscapeTalk.nl

Weer een hele geslaagde missie!

Deze nieuwe beleving heeft onze verwachtingen écht overtroffen. We werden helemaal in het verhaal meegezogen en het voelde echt alsof het lot van de wereld in onze handen lag. De acteurs maken het wederom compleet!

Florian
Via EscapeTalk.nl

???? ??? ???? ???? ????????!

Na een fijne ontvangst (zoals altijd) hebben we met 6 personen the Mission gespeeld. Je zit vanaf het begin direct midden in het verhaal. De puzzels waren niet de allermoeilijkste, maar dat doet niets af aan de beleving. Juist in combinatie met het nodige teamwork waren de puzzels uitdagend genoeg en erg leuk. De kamer zit fantastisch in elkaar, waardoor je tot het eind helemaal in het spel blijft. Echt een aanrader! Na afloop ook leuk om het spel even met een medewerker door te nemen. The Great Escape, bedankt voor weer een hele gave ervaring!

Eric
Via TripAdvisor.nl

 

 

Reserveren

Na het reserveren ontvang je direct de automatische bevestigingsmail, heb je deze niet ontvangen? Controleer dan je Spam folder en neem direct contact met ons op.

Wil je een kinderfeestje reserveren of ben je benieuwd naar onze arrangementen? Dit is mogelijk via onderstaande links;

Arrangementen              Kinderfeestje

Let op wij accepteren geen contant geld! Betalen kan achteraf per pin, op factuur betalen kan enkel als dit vooraf is goedgekeurd door The Great Escape.

BUITEN                                                                                

Corona proof – GEOPEND

Escaperooms     

Binnen – Gesloten tijdens de lock-down

Vooralsnog gesloten

 VR-Experience

HUISREGELS

Mensen die onder invloed zijn van drank/drugs krijgen geen toegang tot The Great Escape

Online activiteit

Tot 5 dagen van tevoren kan de reservering kosteloos worden geannuleerd.
korter dan 5 dagen brengen wij 50 % in rekening.
Voor annuleringen korter dan 48 uur van te voren brengen we het volledige bedrag in rekening. Annuleren kan door een e-mail naar info@thegreatescape.info te sturen.

Escaperooms

Tot 72 uur voor de reservering kan er kosteloos worden geannuleerd. Na 72 uur brengen we €25,- in rekening. Voor annuleringen korter dan 24 uur van te voren brengen we het volledige bedrag in rekening. Annuleren kan via de link in de bevestigingsmail of door een e-mail naar info@thegreatescape.info te sturen.

Annuleren voor meer dan twee tijdsloten of een gedeelte hiervan kan kosteloos tot vijf dagen van tevoren.

Wijzigingen dan het aantal deelnemers (max. 10% van het totale aantal) kan tot drie dagen voor de reservering kosteloos. Bij wijzigingen korter dan drie dagen van te voren wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Algemene voorwaarden

Op alle reserveringen zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze vindt u hier.

Privacy policy

The Great Escape hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens, deze kunt u hier vinden