Samen met je team ben jij uitgekozen voor deze speciale missie. Vooraf krijgen jij en je eenheid instructies over je objectives en mogelijke valkuilen waar jullie op moeten letten. Het zweet breekt je uit en je mag absoluut niet gespot worden, want dan kan het wel eens heel verkeerd aflopen. De dingen lijken geheel anders te lopen dan dat je meerdere voorspeld had. Lukt het jou en je team om Zwolle te verdedigen?

Boek nu!

 

 

  • Spannend thema met acteurs
  • Heerlijk koel in de escape room
  • Moeilijkheidsgraad 4/5
  • 75 minuten
  • 3 – 7 personen
  • Minimale leeftijd 14 jaar
  • 160,- per groep

 

Achteraf maken we een foto zodat je nog lang kan nagenieten van deze onvergetelijke ervaring! Houd rekening met een gezonde portie spanning, want deze escaperoom is niet voor angsthazen. Durf jij mee te doen aan deze missie?

 

Lees de ervaringen van onze spelers!

Escapetalk logo Tekengebied 1

Perfecte beleving!

Opnieuw een super kamer van The Great Escape! Het verhaal is perfect uitgewerkt, van begin tot eind. Ik werd helemaal opgezogen door The Mission en vergat regelmatig dat het ‘maar een spelletje is’. Deze kamer is een landelijke topper!

Sylfari
Via EscapeTalk.nl
Escapetalk logo Tekengebied 1

Weer een hele geslaagde missie!

Deze nieuwe beleving heeft onze verwachtingen écht overtroffen. We werden helemaal in het verhaal meegezogen en het voelde echt alsof het lot van de wereld in onze handen lag. De acteurs maken het wederom compleet!

Florian
Via EscapeTalk.nl
TripadvisorxMotherDesign 03

???? ??? ???? ???? ????????!

Na een fijne ontvangst (zoals altijd) hebben we met 6 personen the Mission gespeeld. Je zit vanaf het begin direct midden in het verhaal. De puzzels waren niet de allermoeilijkste, maar dat doet niets af aan de beleving. Juist in combinatie met het nodige teamwork waren de puzzels uitdagend genoeg en erg leuk. De kamer zit fantastisch in elkaar, waardoor je tot het eind helemaal in het spel blijft. Echt een aanrader! Na afloop ook leuk om het spel even met een medewerker door te nemen. The Great Escape, bedankt voor weer een hele gave ervaring!

Eric
Via TripAdvisor.nl