The Prison Cell

Ontsnappen is je enige kans om het daglicht weer te zien, want uit deze gevangenis word je nooit vrijgelaten. Alleen: hier zwaaien gevangenisbewaarders L.J. Hoffner en J.P. Muller de scepter. Deze bewaarders zijn bepaald geen lieverdjes en zullen alles doen om je daar te houden. Hoe ver durf jij te gaan om te ontsnappen uit deze gevangenis?

Je had natuurlijk nooit gepakt moeten worden, maar je ergste nachtmerrie wordt waarheid: je wordt afgevoerd naar The Prison Cell. Daar aangekomen kom je oog in oog te staan met gevangenisbewaarders Hoffner en Muller. In een race tegen de klok zal je moeten proberen te ontsnappen: alleen dat is je kans om ooit nog het daglicht te zien.

Selecteer hieronder de datum die u wil reserveren of waarvan u de beschikbaarheid wil bekijken. Zodra alle gegevens zijn ingevuld kan er gereserveerd worden.

 

 

Uitdagend gevangenis thema
Ontsnap aan de hitte!
40% slagingspercentage
60 minuten
2 – 6 personen
Minimale leeftijd 8 jaar (onder begeleiding volwassenen)
120,- per groep
Kinderfeestjes mogelijk

Lees de ervaringen van onze spelers!

𝘀𝘂𝗽𝗲𝗿 𝗹𝗲𝘂𝗸!

Super leuke dubbele escape room gedaan met 8 personen. Vanaf begin tot einde blijft het super spannend, goede acteurs, goed verhaal, verrassende wendingen en leuke puzzels die je echt laten samenwerken. wij vonden het helemaal fantastisch.

Nienke
Via EscapeTalk.nl

𝗗𝗲𝘇𝗲 𝗲𝘀𝗰𝗮𝗽𝗲 𝗲𝗿𝘃𝗮𝗿𝗶𝗻𝗴 𝗶𝘀 𝗴𝗲𝘄𝗲𝗹𝗱𝗶𝗴!

We hebben inmiddels +/- 30 kamers gespeeld met hetzelfde 4-tal en deze kamer is zeker top 5 waardig. De aankleding is goed, de acteurs zijn goed, de puzzels zijn logisch en afwisselend en het verhaal is goed. Kortom; dikke aanrader!

basv
Via EscapeTalk.nl

𝗙𝗮𝗻𝘁𝗮𝘀𝘁𝗶𝘀𝗰𝗵 𝗸𝗶𝗻𝗱𝗲𝗿𝗳𝗲𝗲𝘀𝘁𝗷𝗲!

Woensdag 11 december 2019 heeft mijn zoon zijn kinderfeestje gevierd voor zijn 9e verjaardag. Wat hebben de kinderen zich goed vermaakt! Werden goed ontvangen en goed begeleid en mochten aan het einde nog meekijken.

Anique
Via EscapeTalk.nl

 

Reserveren

Na het reserveren ontvang je direct de automatische bevestigingsmail, heb je deze niet ontvangen? Controleer dan je Spam folder en neem direct contact met ons op.

Wil je een kinderfeestje reserveren of ben je benieuwd naar onze arrangementen? Dit is mogelijk via onderstaande links;

Arrangementen              Kinderfeestje

Let op wij accepteren geen contant geld! Betalen kan achteraf per pin, op factuur betalen kan enkel als dit vooraf is goedgekeurd door The Great Escape.

Escaperooms                                                                                     

Corona proof – GEOPEND

Vooralsnog gesloten

 VR-Experience

HUISREGELS

Mensen die onder invloed zijn van drank/drugs krijgen geen toegang tot The Great Escape

Tot 72 uur voor de reservering kan er kosteloos worden geannuleerd. Na 72 uur brengen we €25,- in rekening. Voor annuleringen korter dan 24 uur van te voren brengen we het volledige bedrag in rekening. Annuleren kan via de link in de bevestigingsmail of door een e-mail naar info@thegreatescape.info te sturen.

Annuleren voor meer dan twee tijdsloten of een gedeelte hiervan kan kosteloos tot vijf dagen van tevoren.

Wijzigingen dan het aantal deelnemers (max. 10% van het totale aantal) kan tot drie dagen voor de reservering kosteloos. Bij wijzigingen korter dan drie dagen van te voren wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Algemene voorwaarden

Op alle reserveringen zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze vindt u hier.

Privacy policy

The Great Escape hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens, deze kunt u hier vinden