Een onvergetelijke familiedag

Zo vaak gebeurt het niet dat de hele familie bij elkaar komt, dus waarom er niet een onvergetelijke ervaring van maken? Probeer elkaar te verslaan in de dubbele Escape Rooms The Courtroom of The Prison Cell. Of strijd met elkaar in de virtuele wereld van de Virtual Reality Experience. De dag is natuurlijk helemaal compleet met een lekker drankje en hapje erbij!

Durf jij je met je familie op te sluiten in één van onze Escape Rooms? Of durf je de strijd aan te gaan in de virtuele wereld in onze Virtual Reality Experience? Bij The Great Escape organiseer je een spannend uitje voor de hele familie. Zijn er kinderen aanwezig? Dan bieden we eveneens de Kids Escape: speciaal aangepaste ervaringen, zodat het leuk blijft voor iedereen! Naderhand kan je gezellig met elkaar eten in één van de aangesloten restaurants in de stad of in onze eigen bar Het OM.

Grote familie? Geen probleem.

The Great Escape kan prima een grote groep aan. Door de verschillende Escape belevingen die we hebben slim te combineren een goede interne planning kunnen we zelfs groepen tot wel 70 personen aan. Meer hierover lees je op de pagina: Escaperoom voor grote groepen.

De locatie: Burgemeester Drijbersingel 19 in hartje Zwolle

The Great Escape in Zwolle is de ideale locatie voor een spannend vrijgezellenfeest. De locatie ‘het OM’ is vlakbij de binnenstad, namelijk aan de Drijbersingel 19. Parkeren is mogelijk in parkeergarage Diezerpoort (het eerste uur vergoeden wij).

Familiedag

Contact formulier
  • MM slash DD slash JJJJ
    Kies uit bovenstaande vakjes het programma van uw voorkeur. Bij beschikbaarheid zullen wij deze voor u reserveren.

 

The Great webshop, durf jij het aan?

Als échte escape-fanaat wil je toch iedereen je favoriete hobby laten zien? Als eerste hebben wij een kledinglijn gelanceerd speciaal voor alle escaperoom-fanaten! Ontsnap in stijl met onze eigen merchandise gebaseerd op de ervaringen van onze escapers én medewerkers!

Shop nu!

 

Reviews | Lees de lovende recencies

“Wat een belevenis!”

v rico

Ik heb The Experiment gespeeld als test persoon en wat een vette ervaring is dit! Tof dat Zwolle dit te bieden heeft

Rico
Artiest | Opgezwolle
download 1

Ook deze kamer heeft een geweldig concept. De acteurs voegen een extra dimensie toe. Ik hoop dat jullie nog meer van dit soort geweldige kamers weten te bouwen!

Annelien Noorman
Advocaat | blogger
download 1 1

Geweldig opgezet. Thema consequent doorgevoerd in alle details. Zeer gemotiveerd en sterk acteerwerk

Sarah Kroos
Actrice | Lama's
39ffb07

Deze kamer staat op nummer 1 van de escape rooms die ik gespeeld heb. Fantastische kamer met goede technieken, spellen die ik nog nooit eerder gezien heb!

Marieke Hendrikx
Escape fanaat | 10+ kamers
Thomas Vermeulen

 Door deze unieke ervaring krijgen de teams op een andere manier nieuwe informatie aangereikt, dit geeft een frisse blik en stof tot nadenken!

Thomas Vermeulen
Eigenaar | RYSST
download 2 1

Alle activiteiten inmiddels gedaan, als je opzoek bent naar teambuilding en entertainment zoek niet verder!

Arnold Bouman
Eigenaar | Storm

Reserveren

Na het reserveren ontvang je direct de automatische bevestigingsmail, heb je deze niet ontvangen? Controleer dan je Spam folder en neem direct contact met ons op.

Wil je een kinderfeestje reserveren of ben je benieuwd naar onze arrangementen? Dit is mogelijk via onderstaande links;

Arrangementen              Kinderfeestje

Buiten Escapes (NIEUW)

The Undergrounds             The Final Protest

Let op wij accepteren geen contant geld! Betalen kan achteraf per pin, op factuur betalen kan enkel als dit vooraf is goedgekeurd door The Great Escape.

BUITEN                                                                                

Corona proof – GEOPEND

Escaperooms     

Binnen

HUISREGELS

Mensen die onder invloed zijn van drank/drugs krijgen geen toegang tot The Great Escape

Online activiteit

Tot 5 dagen van tevoren kan de reservering kosteloos worden geannuleerd.
korter dan 5 dagen brengen wij 50 % in rekening.
Voor annuleringen korter dan 48 uur van te voren brengen we het volledige bedrag in rekening. Annuleren kan door een e-mail naar info@thegreatescape.info te sturen.

Escaperooms

Tot 72 uur voor de reservering kan er kosteloos worden geannuleerd. Na 72 uur brengen we €25,- in rekening. Voor annuleringen korter dan 24 uur van te voren brengen we het volledige bedrag in rekening. Annuleren kan via de link in de bevestigingsmail of door een e-mail naar info@thegreatescape.info te sturen.

Annuleren voor meer dan twee tijdsloten of een gedeelte hiervan kan kosteloos tot vijf dagen van tevoren.

Wijzigingen dan het aantal deelnemers (max. 10% van het totale aantal) kan tot drie dagen voor de reservering kosteloos. Bij wijzigingen korter dan drie dagen van te voren wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Algemene voorwaarden

Op alle reserveringen zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze vindt u hier.

Privacy policy

The Great Escape hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens, deze kunt u hier vinden