logo provincie overijssel zwart
I
nzet mobiele Klimaat escaperoom voor alle 25 gemeenten in Overijssel met cofinanciering van de provincie

Climate Campus heeft de exploitatie, onderhoud en beheer van de climate escaperoom aan The Great Escape overdragen. The Great Escape adviseert bij de bouw en biedt onder de huidige afspraken de escaperoom speelklaar aan tegen een vergoeding van 650 euro per dag, excl. 21% btw.

Tijdelijk Aanbod Provincie Overijssel 

De provincie Overijssel maakt het mogelijk voor Overijsselse gemeenten om de escaperoom in de eigen gemeente in te zetten voor de helft van de kostendit betekent 325 euro per dag (exc. 21% btw).De provincie legt de andere helft bij.

Corona protocol voor een veilig ervaring
Inclusief vervoer naar gewenste locatie in Overijssel
Spelbegeleider gedurende het event
Online reserveringsysteem waar deelnemers zelf kunnen reserveren
Mogelijkheid tot uitbreiding in marketing, puzzels en buurtonderzoek ( op aanvraag)

Dit aanbod is geldig voor het jaar 2022 zolang de voorraad strekt, waarbij iedere gemeente er maximaal twee keer gebruik van kan maken. Daarbij geldt, wie het eerst komt, het eerst maalt. Boekingen komen in de boekingskalender 2022 te staan

 Praktisch 

Heb je belangstelling voor dit aanbod? Dan kun je dit kenbaar maken door een mail te sturen met je contactgegevens naar info@thegreatescape.info . Je kunt dan nu al boeken voor bijvoorbeeld deze zomer in 2022, of een andere gelegenheid waarbij de escaperoom gaat helpen om gemakkelijker gesprekken met inwoners en bedrijven te voeren over klimaatadaptatie. Je kunt het bijvoorbeeld gebruiken om het voor inwoners met groeninitiatieven en weinig budget toch aantrekkelijk te maken om de escaperoom te laten komen. Of misschien wil je de escaperoom wel inzetten om binnen je organisatie het onderwerp hoger op de agenda te krijgen.

 

*Onderzoek
Ook is indicatief onderzocht of de escaperoom leidt tot een hogere bewustwording; het lijkt erop dat mensen na de escaperoom ervaring het waarschijnlijker vinden dat ze te maken krijgen met de risico’s van klimaatverandering. Bovendien zorgt de escaperoombeleving ervoor dat zij meer kennis krijgen over maatregelen die ze kunnen nemen om zich aan te passen. Ze zien maatregelen die ze zelf al nemen maar doen ook ideeën op voor meer.

Contact formulier

  • 776093204
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.