Op zoek naar een gaaf kinderfeestje in de omgeving Zwolle voor een verjaardagsfeestje, vriendenmiddag of familie-uitje?

Kids Escape is de escape room waarbij de kinderen centraal staan en op avontuur gaan. Zowel The Mailroom en The Prison cell zijn geschikt als kids escape room. De muziek wordt aangepast en een acteur begeleid ze geheel in stijl in en door de escape room. Als de kinderen het erg spannend vinden gaat de acteur zelfs mee naar binnen om de kinderen te helpen.

Maar ook de VR-Experience waarbij de kinderen onder professionele begeleiding de Virtuele Wereld leren verkennen is een van de populaire kinderfeestjes van dit moment. De kinderen beleven de virtuele wereld waarbij ze de hoogte in gaan, de onderwater wereld verkennen, leren vliegen, kermis attracties uitproberen of met pijl boog leren schieten.

 

Reserveren kan via het reserveringsformulier hieronder of via 0636396972

Reserveren

Beschikbare tijden

Escaperooms                                                                                     

 VR-Experience

HUISREGELS

Mensen die onder invloed zijn van drank/drugs krijgen geen toegang tot The Great Escape

Tot 48 uur voor de reservering kan er kosteloos worden geannuleerd. Na 48 uur brengen we €25,- in rekening. Voor annuleringen korter dan 24 uur van te voren brengen we het volledige bedrag in rekening. Annuleren kan via de link in de bevestigingsmail of door een e-mail naar info@thegreatescape.info te sturen.

Annuleren voor meer dan twee tijdsloten of een gedeelte hiervan kan kosteloos tot vijf dagen van tevoren.

Wijzigingen in reserveringen in combinatie met een arrangement dienen minimaal drie dagen op voorhand te worden doorgegeven.

Algemene voorwaarden

Op alle reserveringen zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze vindt u hier.