Kinderfeestje

Laat je zoon of dochter op avontuur gaan met zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes in één van onze Kids Escaperooms. Of laat ze de virtuele wereld ontdekken tijdens onze Virtual Reality Experience. Wil je het avontuur compleet maken? Laat ze dan ook hun eigen burger bouwen met BYOB (Build Your Own Burger), inclusief krulfrietjes en ranja!

Kids Escape is de Escape Room waarbij de kinderen centraal staan en op avontuur gaan. Zowel The Lost Package en The Prison cell zijn geschikt als kids escaperoom. De muziek wordt aangepast en een acteur begeleid ze geheel in stijl in en door de escape room. Als de kinderen het erg spannend vinden gaat de acteur zelfs mee naar binnen om de kinderen te helpen.

Ook de VR-Experience waarbij de kinderen onder professionele begeleiding de Virtuele Wereld leren verkennen is een van de populaire kinderfeestjes van dit moment. De kinderen beleven de virtuele wereld waarbij ze de hoogte in gaan, de onderwater wereld verkennen, leren vliegen, kermis attracties uitproberen of met pijl boog leren schieten.

Wil je het kinderfeestje helemaal compleet maken en nadien of vooraf met de kinderen eten? Wij verzorgen BYOB (Build your own Burger) bij ons in The Key. De kinderen krijgen een hamburger die ze zelf mogen beleggen, krulfrietjes en onbeperkt ranja voor 9,50 per kind.

Bekijk de beschikbaarheid en reserveer direct via het formulier hieronder.

Reserveren

Na het reserveren ontvang je direct de automatische bevestigingsmail, heb je deze niet ontvangen? Controleer dan je Spam folder en neem direct contact met ons op.

Wil je een kinderfeestje reserveren of ben je benieuwd naar onze arrangementen? Dit is mogelijk via onderstaande links;

Arrangementen              Kinderfeestje

Let op wij accepteren geen contant geld! Betalen kan achteraf per pin, op factuur betalen kan enkel als dit vooraf is goedgekeurd door The Great Escape.

Escaperooms                                                                                     

 VR-Experience

HUISREGELS

Mensen die onder invloed zijn van drank/drugs krijgen geen toegang tot The Great Escape

Tot 72 uur voor de reservering kan er kosteloos worden geannuleerd. Na 72 uur brengen we €25,- in rekening. Voor annuleringen korter dan 24 uur van te voren brengen we het volledige bedrag in rekening. Annuleren kan via de link in de bevestigingsmail of door een e-mail naar info@thegreatescape.info te sturen.

Annuleren voor meer dan twee tijdsloten of een gedeelte hiervan kan kosteloos tot vijf dagen van tevoren.

Wijzigingen dan het aantal deelnemers (max. 10% van het totale aantal) kan tot drie dagen voor de reservering kosteloos. Bij wijzigingen korter dan drie dagen van te voren wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Algemene voorwaarden

Op alle reserveringen zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze vindt u hier.

Privacy policy

The Great Escape hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens, deze kunt u hier vinden