Een onvergetelijke beleving voor de 100.000ste bezoekers van The Great Escape!

Woensdag 26 juni was het zo ver: Zwolse escape room The Great Escape mocht de 100.000ste bezoekers verwelkomen. Deze bezoeker kreeg, samen met vrienden, een gratis escape room aangeboden en mocht aanschuiven voor een wel heel speciaal diner – tijdens The Experiment!
In de spannende escape room The Experiment doe je mee aan een experiment in een psychiatrische inrichting. Voor een impressie van deze bloedstollende kamer P1060811klik je hier. Voor de 100.000ste bezoeker van The Great Escape werd het spelen van deze escape room nóg spannender: zij mocht namelijk escapen en dineren tegelijk!

De heerlijke maaltijd, bestaande uit vier gangen, was helemaal in thema bereidt en werd ook zo geserveerd: de dokter en patiënten bedienden de groep. “Het was lekker en spannend tegelijk voor onze gasten,” zegt eigenaar Laurens van Laar. “Ze waren er steeds mee bezig: wat zou er na het hoofdgerecht gebeuren? De combinatie van dineren en escapen was een groot succes: de groep vond het een onvergetelijke ervaring.”

Zou jij ook wel eens willen dineren in een kamer van The Great Escape of zelfs een nachtje blijven logeren? Op 19 september 2019 viert de escape room een groot lustrumfeest, waar ter ere van het vijfjarig bestaan van The Great Escape de gekste fantasieën realiteit worden.

P1060805

The Great Escape heeft twee locaties in Zwolle, namelijk aan de Westerlaan en aan de Drijbersingel, die in januari dit jaar werd geopend. Je kunt er terecht voor verschillende spannende escape rooms, maar ook voor een hapje en een dranken in de horecagelegenheden The Key en het OM.