Een uitje bij The Great Escape is natuurlijk niet compleet zonder een lekker hapje of drankje. The Great Escape heeft op beide locaties een eigen horecagelegenheid om hierin te voorzien. The Great Escape serveert zowel in de ochtend als in de middag en avond heerlijke hapjes en drankjes. Of je nu met z’n vijven erop uit bent of met een groep van 30 personen. Bij The Great Escape kun je een complete ochtend, middag of avond boeken. Denk aan koffie met gebak, een heerlijke lunch of een buffet op locatie.

Je kunt de escaperoom ook combineren met een etentje in de stad. The Great Escape werkt samen met diverse restaurants. Of je nu met je vrienden of collega’s komt, wij bieden voor ieder gezelschap een passend arrangement.

 

Groep vanaf 5 personen: ben je met meer dan 5 personen? Dan kan je terecht bij één van de vier aangesloten restaurants in de binnenstad van Zwolle. Allemaal op loopafstand van onze locaties! We ontvangen je bij ons op locatie voor een borrel & bite, dan ga je naar de Escape Room of VR-Experience. Daarna ga je aan tafel: zo heb je genoeg tijd om te genieten van je diner.

 

Groep vanaf 20 personen: ben je met een groep groter dan 20 personen? Dan kan je bij ons op locatie terecht voor een uitgebreid buffet.

Klik Hier voor meer informatie en om te reserveren.