Na groot succes van vorig jaar organiseert The Great Escape ook deze Valentijnsdag weer een Blind Escape! Ben jij single en opzoek naar de ware liefde? Wil jij iemand een keer écht leren kennen op de eerste date? Geef jezelf of iemand anders dan nu op om samen met andere vrijgezellen mannen en vrouwen te ontsnappen uit één van onze escape rooms.

De Blind Escape vindt plaats op 14 februari 2020.
De vrijgezel wordt om 18:45 verwacht, we beginnen de avond met een drankje om vast wat over elkaar te weten te komen. Om 19:30 beginnen de escape rooms.
Naderhand kunnen de vrijgezellen nog het spel nabespreken onder het genot van een hapje en een drankje.

Ook geven we onder alle aanmeldingen 6 tickets weg voor de opnames van ons nieuwe format First Escapes! Speel samen met je match 1 van onze escaperooms en verschijn in ons exclusieve online programma gebaseerd op de hitserie First Dates! Deze opnames vinden plaats op 10 februari in de avond.

Meedoen? Of iemand anders opgeven? Vul onderstaand formulier in!

ALGEMENE VOORWAARDEN:
* Je kan jezelf of iemand anders inschrijven t/m 27 januari 2020.
** uiterlijk 8 februari krijg je bericht als je bent uitgekozen, Je krijgt géén bericht als je niet bent uitgekozen.
*** Bij een No Show (Niet komen opdagen) van de uitgenodigde rekenen wij € 25,- toeslag op de persoon waarvan wij de gegevens hebben.
**** Wij maken bij de selectie een goede verhouding tussen mannen/vrouwen.

***** De kosten zijn 25,- per persoon, dit word na het spel betaald aan de kassa. De geselecteerden voor First Escapes spelen kostenloos.