We bevinden ons in een gekke tijd. Het Coronavirus heeft grip op ons land: pretparken, bioscopen, zwembaden… al deze leuke uitjes gaan even niet door. Heel begrijpelijk, natuurlijk, maar ook een beetje saai. Gelukkig komt daar nu verandering in, want The Great Escape opent weer haar deuren voor huishoudens! Kom samen met je eigen gezin (eindelijk) van die bank af en kom bij ons een leuke escape room doen – door onze maatregelen kan dat helemaal veilig.

Het advies is natuurlijk nog steeds om zo veel mogelijk thuis te blijven. Omdat we in overleg met Veiligheidsregio IJsselland maatregelen hebben getroffen, mogen we open voor gezinnen. Zo kan The Great Escape gezinnen toch een leuk én veilig uitje aanbieden. Niet massaal, niet voor mensen die geen huishouden vormen en met een paar wijzigingen, maar toch spannend escapen zoals je bij ons gewend bent.

Waarom mag The Great Escape wel open?
Misschien vraag jij je af waarom veel activiteiten nog niet mogelijk zijn, maar The Great Escape wel open mag. We zetten de redenen graag voor je op een rijtje.

– We gaan enkel en alleen open zijn voor huishoudens (maximaal zes personen)
– De 1,5 meter regel is dan alleen van toepassing tussen de medewerker en het gezin. Omdat de begeleiding van de escape room vanuit een aparte ruimte plaatsvindt, kunnen we de afstand altijd garanderen.
– De bar en wachtruimte zijn volgens de maatregelen buiten gebruik, net als de toiletten.
– Niet alle escape rooms zijn beschikbaar: je kunt uit de helft van de spannende kamers kiezen.
– Door de juiste planning in de reserveringen zullen groepen elkaar niet tegen komen in het gebouw zijn.
– Er staat uiteraard ook desinfectie voor de handen klaar, voor en na het spel wordt aangeraden dit te gebruiken.

Welke escape rooms zijn geschikt voor mijn familie?
Als je met je hele gezin komt escapen, is de kans groot dat je groep uit verschillende leeftijden bestaat. We maken de escape rooms voor iedereen een onvergetelijke belevenis, dus houden vanzelfsprekend rekening met je gezelschap. Als je naar The Great Escape komt met kinderen (vanaf acht jaar), zijn de volgende kamers aanraders:

The Lost Package is een leuke familiekamer voor elke leeftijd: ook voor volwassenen is deze kamer erg uitdagend. De escape room niet te spannend en de puzzels zijn erg gevarieerd. Daarom is The Lost Package een perfecte familiekamer.

The Prison Cell is een mooie volgende stap als je gezin The Lost Package al heeft gedaan. Hij is iets spannender en uitdagender, maar uiteraard houden onze medewerkers rekening met de allerjongsten. We zullen bijvoorbeeld de muziek aanpassen en tijdens de intro rekening houden met kinderen.

The Mission is geschikt voor gezinnen met kinderen vanaf 12 jaar: deze uitdagende escape room is best spannend! Als gezin zullen jullie infiltreren bij terroristen om de lancering van een raket te voorkomen. Er zal geslopen moeten worden, tactische keuzes gemaakt moeten worden en zit vol met actie! Natuurlijk zijn The Lost Package en The Prison Cell ook geschikt voor de oudere kinderen.

Heb je wel zin in wat (ont)spanning in deze Corona tijd? Graag ontvangen we jou en je gezin binnenkort bij The Great Escape voor een onvergetelijke belevenis! Klik hier om meteen te reserveren.