De feestdagen staan weer voor de deur! Dé tijd om iets leuks te plannen voor jouw team en je collega’s. Om je te helpen hebben wij hier 3 redenen waarom elk bedrijf een kerstborrel zou moeten organiseren, om je een beetje op weg te helpen. Want voor je het weet, is het alweer 2020!

Bericht gaat verder onder de foto

 

IMG 6110 kl

 

Ieder jaar is het weer een ding, de kerstborrel en het bijbehorende teamuitje. De eerste tip van ons, houd het lekker buiten de deur, hoef je zelf de troep niet op te ruimen, en je collega’s praten volgend jaar nog steeds over die dag bij The Great Escape!

1. Een andere blijk van waardering
Een kerstborrel of eindejaarsuitje is een perfecte manier om je team te bedanken. Het is een leuke manier om onder het genot van een hapje, een drankje mensen het gevoel te geven dat hun inzet van het afgelopen jaar gewaardeerd wordt, en tegelijkertijd een leuke activiteit te plannen. Je hebt bij The Great Escape twee vliegen in één klap!

2. Boost de teamspirit
Een gezellige borrel of diner samen met je collega’s om de teamgeest en het saamhorigheidsgevoel te stimuleren. ‘Teambuilding needs maintenance’ en de decembermaand waarin de meeste mensen in een opperbeste stemming zijn is hiervoor een perfect moment. Maak je escape-beleving compleet met één van onze diner-arrangementen!

3. Leer elkaar kennen.
Veel collega’s? Grote kans dat niet iedereen elkaar al zo goed kent. Een feestje is een leuke informele gelegenheid om elkaar eens wat beter te leren kennen. Daar profiteer je van tijdens werktijd! The Great Escape biedt plek voor maarliefst 100 personen!

Zoek je nog een onvergetelijke beleving voor je kerstborrel of teamuitje? Zoek niet verder!

Stel je teamwork op de proef deze feestdagen en boek een beleving bij The Great Escape! Maak je bezoek compleet met een borrel of diner. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of klik HIER