The Great Escape opent halverwege december een nieuwe locatie aan de Drijbersingel in Zwolle. De escape room is daarom op zoek naar nieuwe medewerkers. De sollicitatieprocedure gaat er echter een tikkeltje anders aan toe… Sollicitanten worden namelijk op 12 november opgesloten in één van de escape rooms van The Great Escape.

“Het is niet de eerste keer dat we sollicitanten opsluiten,” zegt Johan Post, eigenaar van The Great Escape. “Zodra een sollicitant door de eerste ronde is gekomen, dagen we hem of haar uit voor een spel in één van onze escape rooms.” De belanghebbende mag dan zelf een team samenstellen: je speelt een heel ander spel met je vrienden of familie dan samen met andere sollicitanten. Locatiemanager Gerinde van der Vegte kan beamen dat zo’n sollicitatieronde in de escaperoom de ideale manier is om een geschikte werknemer te vinden, voor elke functie in het bedrijf. “Onze perfecte kandidaat? Een teamspeler die wel van een uitdaging houdt!”

Het sollicitatiespektakel zal plaatsvinden op 12 november aanstaande. De geïnteresseerde kan zich aanmelden via de website van The Great Escape: www.thegreatescape.info/solliciteren  Daar kan ook worden aangeven welke vacature de voorkeur heeft en wat de motivatie is om bij The Great Escape te komen werken. En wat de fobieën en angsten zijn, natuurlijk.. Spannend!