trees4all 02

Het bouwen van een escaperoom kost niet alleen veel tijd en energie. Ook kost het veel bomen.
Onze escaperooms bestaan voor 85% aan houten fundering en wanden en ook bij het inrichten worden voornamelijk houten producten gebruikt. En met elk jaar een nieuwe beleving loopt dat aantal snel op.

Omdat wij ons bewust zijn van klimaatverandering willen we graag iets terug doen voor het milieu. Daarom plant The Great Escape voor elke beleving die wordt geopend alle gebruikte bomen terug in samenwerking met Trees For All .

Bomen zijn hét middel tegen klimaatverandering. Trees for All plant bomen in Nederland en het buitenland en compenseert CO2-uitstoot. Hun missie is om wereldwijd nieuw bos te planten en bestaande bossen te herstellen. Dit doen zij altijd via duurzame bosprojecten. Zo dragen ze bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en betere leefomstandigheden van lokale bevolking. “Bomen zijn onmisbaar. Daarom planten wij bomen en herstellen wij bestaande bossen.”

 

Wil jij ook bijdragen aan het klimaat? Ga naar www.treesforall.nl en doneer een boom!

logotrees jubileum

 

IMG 1069 e1598871898137

Heb jij onze Klimaat-Escaperoom al gezien? Binnenkort rijdt deze door heel Zwolle en is gratis te spelen! De escaperoom, ‘Adapt or BTrapped’ draait om klimaatverandering en hoe de spelers zich daar zo goed mogelijk op kunnen aanpassen. Op 23 juni 2020 is de escaperoom onthuld door waterschapsbestuurder Hans Wijnen van Drents Overijsselse Delta en Ed Anker, wethouder van gemeente Zwolle namens het Europese project, in het bijzijn van Cibap-directeur Coby Zandbergen en Henk Hagoort, directeur hogeschool.

Meer informatie