Spannende blinddate op Valentijnsdag?
Februari is de maand van de liefde. Na een aantal héle succesvolle edities, is het nu tijd voor een nieuwe ronde van onze blind escape! Kom uit je comfortzone, laat onze matchmakers hun gang gaan, ga op blind escape date en wie weet ontmoet jij wel de liefde van je leven!

 

Het concept
Op 14 februari 2023 organiseren wij een blind escape voor leuke vrijgezellen in Nederland. Met jouw ultieme match ga jij op date in één van onze escape rooms. De perfecte manier om iemand écht te leren kennen.

 

De planning
Als jij wordt gekozen, verwachten we jou 14 februari 2023 18:45 bij ons op locatie. We beginnen rustig met een drankje, zodat jij alvast een beetje tijd hebt om jouw match te leren kennen. Vervolgens gaan jullie samen met een aantal andere koppels de escape room spelen.

Na het ontsnappen is er natuurlijk ook nog de gelegenheid om elkaar nog wat beter te leren kennen, inclusief een lekker hapje en drankje. Misschien is jouw match wel jouw grote liefde!

 

Aanmelden
Iedereen kan zich aanmelden tot 7 februari 2023. Vervolgens laten wij op 10 februari 2023 weten of jij bent gekozen voor een leuke date met jouw match. Mocht jij geen bericht hebben ontvangen op 10 februari 2023, dan ben jij helaas niet gekozen voor een date.

De kosten voor deze blind escape bedragen €25,- per persoon, welke na het spel kunnen worden betaald aan de kassa.

De details

  • De kosten bedragen €25.- per persoon.
  • De Blind Escape vindt plaats op 14 februari 2023
  • De vrijgezel wordt 18:45 verwacht én om 19:20 beginnen we met de escaperooms.

 

De algemene voorwaarden

  • Je kan jezelf of iemand anders inschrijven tot 7 februari 2023.
  • Uiterlijk 10 februari krijg je bericht als je bent uitgekozen. Je krijgt géén bericht als je niet bent uitgekozen.
  • De kosten zijn €25,- per persoon, dit wordt na het spel betaald aan de kassa.
  • Bij een No Show (niet komen opdagen) van de uitgenodigde rekenen wij € €25,- toeslag op de persoon waarvan wij de gegevens hebben.
  • Wij maken bij de selectie een goede verhouding tussen mannen/vrouwen.

Blind Escape

Naam deelnemer (dit kan ook je eigen naam zijn: