The Great Escape opent nieuwe beleving: The Lost Package

The Great Escape vervangt ‘The Mailroom’ en opent hiermee een nieuwe escape room in Zwolle: ‘The Lost Package’.

180912 The Great Escape Mailroom v25539Inmiddels is The Great Escape ruim 4 jaar een begrip in het oude postsorteercentrum van Zwolle. Ze zijn alom bekend om hun escape rooms en belevingen met acteurs. ‘The Mailroom heeft inmiddels al ruim 40.000 bezoekers getrokken en is toe aan een frisse wind. The Great Escape staat voor een goede kwaliteit en we vonden dat The Mailroom haar werk gedaan had.’ aldus Johan Post. De nieuwe Escaperoom ‘The Lost Package’ is in zijn verhaal een vervolg op The Mailroom. ‘Wel hebben we met de nieuwe kamer rekening gehouden met de feeling van het oude postsorteercentrum en hebben daar een mooi verhaal omheen gebouwd’ vult Laurens van Laar aan.

Actie

Het team van The Great Escape is bijzonder trots op het resultaat. Hierom nodigen zij dan ook iedereen uit om de kamer te komen spelen.
De kamer is op alle leeftijden gericht maar biedt ook voldoende verassingen voor de meer ervaren spelers. Tot eind oktober is er een actie waarbij je 15,00 korting krijgt voor een reservering. Reserveren kan via: www.thegreatescape.info/reserveren

  • Vouchercode [TheLostPackage]
  • Waarde: [15 euro]
  • Reserveren voor: [31 oktober]
  • Geldig t/m: [31 december 2018]