Wij als The Great Escape willen blijven groeien en continu de beste beleving neerzetten voor iedere gast. Deze beleving begint al bij het eerste contact, en hiermee ook op Social Media. Om de beleving ook op Social Media door te voeren hebben wij een nieuwe huisstijl geïntroduceerd. Hieronder geven we je een kijkje in wat we hebben gedaan en met welke reden! Leuk toch? Veel plezier met lezen.

THE GREATEST: EXPERIENCE.

Beleving begint bij nieuwsgierig zijn…willen weten, willen ervaren, willen zien….

Met deze steekwoorden begon de zoektocht naar de bedrijfs-identiteit voor The Great Escape. Zelf weten we natuurlijk wel wie we zijn, maar dit willen we ook graag naar buiten uitdragen.
De serieuze kant van een huisstijl kwam zo naar voren…Een identiteit in beeld en geschrift dat de belangrijkste kenmerken van het bedrijf moet blootleggen, verbondenheid met de doelgroep, de ultieme beleving creëren en nèt dat beetje extra doen, allemaal met gezamenlijke passie.

We willen graag dat iedereen zich welkom voelt en de toegankelijkheid ervaart, ook wanneer je over ons leest en ons op Social Media voorbij ziet komen.

We willen graag de beste zijn in wat we doen en een totaal beleving geven aan iedere gast, we heten tenslotte The Great Escape. Waarom zouden we dat dan niet in alle communicatiemiddelen van de daken roepen? Deze woorden vertellen ons verhaal aan jou. Met deze woorden onderstrepen we onze roots en willen we je verrassen!

Een paar kleine woorden kunnen veel impact hebben en je precies laten zien waar het over gaat en om draait, een paar kleine woorden die je nieuwsgierigheid prikkelt. Dát is de kracht van een nieuw element die we aan de huisstijl hebben toegevoegd; De Benefit-Line.
We hopen dat je nooit zult vergeten wat je bij ons meemaakt…..THE GREATEST: MEMORIES. We doen ons best om met elkaar jouw bezoek onvergetelijk te maken….THE GREATEST: TEAMWORK en wie weet ben jij de volgende die ons hiermee helpt…THE GREATEST: CAREER!

Nog even de huisstijl feitjes op een rij, zo weet je wat je in onze berichten mag verwachten en waar je ons aan herkent.

ICONISCH
Een beeld zegt meer dan duizend woorden. We hebben een vorm toegevoegd die bestaat uit een element van ons logo; de hexagoon, die we zowel stilstaand als geanimeerd kunnen gebruiken. Deze geometrische vorm zorgt voor een herkenbare stijl en staat voor de kracht waarmee we ons willen identificeren.

Beleving die je voor kan lezen.
Een lettertype is als een handschrift: persoonlijk, uniek, herkenbaar èn het moet lekker lezen. Het levendige handschrift past bij ons, hier en daar strakke lijnen maken het in combinatie met de geometrische vormen een mooi geheel en dat ziet het oog graag!

Bijpassende kleuren.
We zijn een jong, nieuwsgierig en innovatief bedrijf en daar hoort een vrolijke en warme kleur bij. Het ‘indian yellow’ staat voor positiviteit, jeugdigheid, vertrouwen, warm, enthousiasme en intelligentie! Omdat de betekenis van deze kleur goed bij ons past hebben we voor deze kleur gekozen.

Benefit line.
Een klein regeltje bij de afbeeldingen, zo weet je meteen waar het over gaat. Het staat leuk en het is ook lekker makkelijk, bewaar het denkwerk maar voor in de escaperooms!

 

Wil je meer weten over de huisstijl of ben je benieuwd hoe dit eruit ziet? Neem een kijkje op onze Facebook-pagina of op ons Instagram account!

Facebook: The Great Escape

Instagram: thegreatescapezwolle