The Great Escape bekend van escaperooms, virtual reality en de verschillende feest en borrelarrangementen heeft een interessante “hire “ gedaan.
De laatste escape room The Experiment is een psychiatrische inrichting met doktoren en patiënten, uiteraard zijn dit acteurs. Althans, tot voor kort:

Een tijdje terug kwam een sollicitatie van huisarts Yuan binnen, enthousiast over het spelen van escaperooms wilde hij graag ook deze beleving aan anderen kunnen geven….

“Ik zocht iets waarbij ik mijn creativiteit kwijt kon en iets waarbij ik in andere wereld stapte om mijn horizon te verbreden, dit vond ik terug bij The Great Escape”  aldus Yuan

“Toen we de sollicitatie zagen binnenkomen waren we een beetje verbaasd, maar wel erg geïnteresseerd. Het is natuurlijk niet vaak dat een echte dokter zich aanmeld als acteur”aldus één van de eigenaren. Inmiddels is Yuan werkzaam bij de onderneming en kan hij zijn collega’s veel vertellen over zijn medische kennis en zo krijgt ook The Experiment een serieuzere kijk op de medische kant van een ouderwetse psychiatrische inrichting….

Voor de patiënten van de echte dokter Yuan is er geen nood en zij hoeven zich geen zorgen te maken, hij blijft in het echte leven gewoon huisarts!

Benieuwd naar Yuan of één van de andere acteurs, kijk hier voor meer informatie www.thegreatescape.info