The Great Escape verwacht deze maand de 100.000ste bezoeker!WhatsApp Image 2018 06 19 at 14.34.32 bw

De maand juni is een bijzondere maand voor de Zwolse escape room The Great Escape. Zij zullen namelijk, naast het vieren van het lustrum van het bedrijf, binnenkort de 100.000ste bezoeker mogen ontvangen. Eigenaar Laurens van Laar laat deze mijlpaal niet stilletjes voorbijgaan: de 100.000ste bezoeker zal niet weten wat hem of haar overkomt!

“We zorgen dat er iets bijzonders klaarstaat om onze 100.000ste bezoeker te verwelkomen,” zegt een trotse Johan Post, mede-eigenaar van The Great Escape. Maar daar blijft het niet bij: de bezoeker die het bezoekersrecord zal doorbreken, kan ook rekenen op een gave beloning. “We denken aan een overnachting in op één van onze locaties, of een VIP behandeling.

Sinds de opening van de eerste locatie in 2014, aan de Westerlaan, is er veel gebeurd voor de escape room. “Inmiddels hebben we twee locaties (The Great Escape zit ook aan de Burgemeester Drijbersingel), zes spannende kamers – en een zevende op komst – en twee horecagelegenheden,” vertelt van Laar. Bij The Great Escape staat de beleving centraal, en dat werpt haar vruchten af: de escape room veroverde al eerder een plek in de top drie van de nationale wedstrijd ‘Beste Escaperoom van het jaar’ en mocht ook elders verschillende prijzen in ontvangst nemen, zoals de Golden Lock-In Award.

Dit jaar bestaat The Great Escape vijf jaar. Hoe blijft de The Great Escape vernieuwen? “We zijn druk bezig met de realisatie van een nieuwe beleving,” zegt van Laar. Het lustrum van de The Great Escape wordt in september groots gevierd: We pakken dan uit met een enorm feest. “Ook kun je binnenkort een zelf gebrouwen The Great Escape biertje komen proeven…” Proost!