The Great Escape opnieuw publieksfavoriet!

The Great Escape is door Escapetalk.nl voor het vierde jaar op rij uitgeroepen tot publieksfavoriet. Aan de  hand van de ruim 8000 recensies die afgelopen jaar bij meer als 1164 escape rooms zijn achtergelaten, is gemeten welke escape rooms hier het beste scoorden. Net zoals de drie voorgaande jaren behoorde The Great Escape ook dit jaar weer tot de publieksfavorieten met meer als 155 stemmen en gemiddeld een 9.2.

In totaal 19 escape rooms uitgeroepen

Samen met 19 andere escaperooms mag The Great Escape zich publieksfavoriet noemen.

Escape rooms worden steeds beter

Een verklaring voor het stijgende aantal wordt niet gegeven, mogelijk komt dit door de steeds hoger liggende kwaliteit van de escaperooms en het nog steeds stijgende aantal bezoekers voor deze vorm van beleving. Onderling probeert eenieder zich te onderscheiden door het toevoegen van bijvoorbeeld elementen als geur, interactie met acteurs en mogelijkheid tot het spelen tegen een ander team. Met het openen van sloten en invoeren van codes kom je er als escaperoom niet meer, beleving staat voorop.

Benieuwd naar een combinatie van al deze elementen? Onze nieuwste escaperoom The Mission is een echte next-level escaperoom!

 

publieksfavoriet 2020