Inmiddels is het Zwolse entertainment bedrijf alweer 3,5 jaar oud en een bekend fenomeen. Of je nou op zoek bent naar een Virtual Reality ervaring, een workshop voor teamontwikkeling of de bekende escaperooms, het kan allemaal!prison cell kids escape room

De dagelijkse toestroom is veelal te danken aan de mogelijkheden die escaperooms bieden, het vormt voor bedrijven ook een aantrekkelijke teambuilding activiteit omdat het team de ontsnapping als gezamenlijk doel heeft en dit enkel door samen te werken kan bereiken.

“Het is begonnen als hobby met onze Postkamer in 2014 en dit is een bedrijf geworden dat staat voor beleving en creativiteit”,  aldus Johan Post.  Al veel verschillende soorten groepen hebben we hier voor bij zien komen, zo heeft een uitzendbureau kandidaten opgesloten en worden door plaatselijke bedrijven onze escaperooms gebruikt om nieuwe teams een goede start te geven. Ook hebben wij hier dit jaar onze eerste bruiloft gehad vult Laurens van Laar aan. Daarnaast is het ook steeds bekender onder de bedrijven en worden er tegenwoordig veelal trainingen en groepsopdrachten aan toegevoegd.

The Great Escape sluit gemiddeld zon 500 mensen per week op en heeft de afgelopen drie jaar in de top 3 van Nederland gestaan. Nieuwsgierig naar wat we te bieden hebben?

Neem gerust contact met ons op