virtual+reality+uitje+bij+the+great+escape

Inhoud van Je begeeft je echt even in een andere virtuele wereld

Niet zomaar een VR ervaring

We hebben inmiddels allemaal wel gehoord van Virtual Reality en ook veel mensen hebben het al eens geprobeerd. De gadgets waar je je telefoon in schuift om hem om te toveren tot een VR bril zijn tegenwoordig ook overal te koop. Maar de de VR-Experience bij The Great Escape in Zwolle gaat toch echt een stapje verder.

Werkelijk fantastisch, een totaal nieuwe ervaring die voor aardig wat spanning, zwetende handen en hilariteit zorgt. Daarnaast een prettig ontvangst, goede uitleg en een sfeervolle ambiance. Echt een aanrader!

— review op Tripadvisor

Overwin je angsten

hoogtevreesinvirtualreality

Bij de Virtual Reality Experience heb je de keuze uit meerdere belevenissen en games waar je uit kunt kiezen. Een van de belevenissen waar vaak mee wordt begonnen is de hoogte ervaring. Het lijkt allemaal onschuldig, maar tijdens deze belevenis kom je erachter hoe echt VR aanvoelt als je met knikkende knieën de afgrond inkijkt terwijl je eigenlijk met beide benen op de grond staat.

 

 

Echt wat een ervaring, ik raad het iedereen aan. Je beland in een andere wereld die jij op dat moment als echt ervaart

— Recencie op Facebook

Werk samen

Een van de leukste spellen om samen te werken is de game waarbij één van de team leden de virtuele wereld toe treed. Deze persoon bevindt zich in een ruimte met een bom welke ontmanteld dient te worden. Echter de enige manier om deze bom te ontmantelen is door middel van de instructies van de overige team leden welke op de bank mee kijken. Zo doende heet dit spel ook; Blijf praten en niemand zal ontploffen.

 

Beleef het ook

Wil jij ook deze gave VR-Experience beleven? Hij is tijdelijk in prijs verlaagd! Reserveren kan hier.