Iedereen heeft er aan gedacht of denkt er nog aan, de goede voornemens.
Uit onderzoek blijkt dat 90% van de goede voornemens mislukken, hieronder vind je 5 goede voornemens die je wel gaan lukken in 2020!

 

  1. Meer tijd voor je kroost

Laten we de kinderen maar gelijk op de eerste plek zetten, ze zijn het allerbelangrijkste en het nageslacht dus we kunnen er beter maar goed voor zorgen. Ook is quality time belangrijk voor de ontwikkeling van een kind. Ga bijvoorbeeld samen op pad of boek een leuk uitje met het hele gezin. Daarnaast is het van belang dat wij onze telefoon eens aan de kant leggen en ons volledige aandacht hebben bij het dagelijkse leven van kinderen. Onze escaperoom The Lost Package is hét uitje voor het hele gezin!

  1. Waar ben je dankbaar voor?

Fijn dat je nog steeds leest, ik stel voor dat je even een pen pakt, dit duurt maximaal 7 minuten. Maak een top 10 van dingen waarvoor jij dankbaar bent. Het klinkt misschien cliche, maar het zet de zaken in een ander perspectief.  Misschien heb je goed geslapen, was er al voor je gekookt of ben je blij met je nieuwe schoenen?

  1. Verwijder negativiteit uit je leven

Dit kan over mensen gaan, maar uiteraard ook over spullen. Heb je een collega die toch vaak klaagt besluit er niet naar te luisteren of ga er simpelweg niet meer mee om. Respecteer je grenzen en verzamel mensen om je heen met positieve energie en humor. Daarnaast is het verstandig om afscheid te nemen van bepaalde spullen in je huis. Er is onderzoek gedaan naar de invloed van rommel in ons huis en er blijkt dat rommel ongelukkig maakt, iedere keer wordt je ermee geconfronteerd, leid het je af en belemmert het een frisse geest. Neem afscheid en misschien kun je er iemand anders nog blij mee maken!

  1. Wees er voor anderen

Iedereen kent het gevoel van een cadeau geven of iets goeds voor iemand doen, je maakt iemand blij en dankbaar en dat is een geweldige ervaring. Probeer attent te zijn naar je partner, familie en ook naar je collega en buurman. Koop iets kleins of bied je hulp aan bij een verhuizing of moeilijke periode.
Je zal verstelt staan wat het met je doet en alles wat je geeft krijg je vaak ook nog eens terug.

5. Neem tijd voor jezelf

Besteed tijd aan je hobby, iets wat je leuk vindt is ook prachtig om te delen met anderen. Misschien kun je zelfs wel mede-hobbyisten vinden om je passie mee te delen. Mocht je nog op zoek zijn naar een leuke hobby die je met anderen kunt delen, dan is daar uiteraard een mouw aan te passen! Wil je even helemaal ontsnappen aan de realiteit? Kijk dan eens naar onze VR-Experience!