Zwolse Escape Room “The Experiment” genomineerd tot Beste Escape Room van Nederland!

The Great Escape in Zwolle is voor de derde keer op rij genomineerd tot Beste Escape Room van Nederland. Eerder vielen al The Mailroom en The Prison Cell in de prijzen. Het online platform Escape Room Reviews organiseert de wedstrijd. Tot 14 november kan er via www.escaperoomreviews.nl/verkiezingen gestemd worden op de Zwolse escaperoom.

Ophef

Toen we meer dan een jaar geleden het thema bekend maakten ontstond er veel ophef. Op de website van de Stentor kwamen vele reacties binnen, sommige vonden ongepast of zelfs afschuwelijk. “Wij zijn gewoon doorgegaan en hebben geprobeerd om een fantastische beleving neer te zetten”, aldus Johan Post (mede-oprichter) “Het is dan ook super dat alle reacties zo positief zijn en dat deze escaperoom zo goed in de smaak valt”, vertelt Laurens van Laar(mede-oprichter).

We krijgen nu ook veel teams uit de psychiatrie en uit de zorg waarbij een team van gepensioneerde zusters ons laatst bezocht. De oudste was 80! “Ze vonden het fantastisch”, voegt Robbie (acteur) eraan toe.

Acteurs

Een van de redenen dat de escaperooms zo in de smaak valt is omdat er wordt gewerkt met acteurs. Op de vele review websites staan honderden lovende recensies over het acteerwerk. Niet voor niets dat in dit nieuwe concept dan ook plaat is voor aanstormend (beroemde) acteurs en dat er al verschillende mensen van de acteurs opleiding werken.