The experiment bij beste escape room van NederlandOok dit jaar heeft The Great Escape een plaatsje in de top 3 weten te bereiken bij de competitie voor ‘Beste Escaperoom van het jaar’. Dit jaar wisten zij met de nieuwste kamer ‘The Experiment’ de tweede plaats te bemachtigen in deze landelijke wedstrijd. Aan deze wedstrijd kunnen alle escaperooms van Nederland meedoen waarbij slechts een selectie van 10 kamers meedingt voor een podiumplaats.

Op de website van escaperoomreviews.nl konden mensen stemmen op hun favoriete escape room. Meer dan een kwart van de mensen stemden op de Zwolse escape room. Echter kreeg het “Honeymoon Hotel” 0,4% meer stemmen. “Het was echt een spannende strijd” aldus Laurens van Laar.

 Eigenaren Laurens van Laar en Johan Post zijn trots op het behaalde resultaat. ‘Het thema voor deze escaperoom viel in het begin niet bij iedereen in de smaak, maar de reacties die we krijgen zijn lovend voor ons hele team!” vertelt Johan Post. Het is niet de eerste award die The Great Escape heeft ontvangen. Door het platform Escapetalk.nl werden zij al uitgeroepen tot publieksfavoriet en ook door escaperoomsnederland.nl is The Experiment geroemd als een van de beste van Nederland.

Op de vraag of we nog meer kunnen verwachten van The Great Escape konden de heren volmondig ja antwoorden. Wat dit is konden ze helaas niet verder over uitbreiden.