Dit ontbijt kan wel eens de belangrijkste van de dag worden

Volgens onze gasten komt er veel energie los uit het spelen van onze belevingen. “Als je eenmaal met elkaar wordt opgesloten en je hebt samen een gemeenschappelijk doel ontstaat er een gedrevenheid onder het team” aldus een van onze bezoekers.

Normaliter zijn onze drukste tijden zo rond de middag of in het begin van de avond. Toen stelden we ons de vraag waarom op dit tijdstip? Door corona is er veel beroep gedaan op de flexibiliteit en dus werktijden van werknemers en werkgevers. Er is een verschuiving van tijd op gebied van sport, vergaderen en andere activiteiten.

Juist om deze reden leek het ons mooi om in de ochtend te starten met een kickstart

Green White Black Art Film Festival Flyer 3

Onze gasten worden ontvangen in de horeca waarbij er een gezond ontbijt klaarstaat. Hierna worden ze vriendelijk toch dringend verzocht om zich klaar te maken voor het schouwspel.

Wat serveren wij u?

– Donker rustiek oerbrood sandwich eiersalade bieslook- Licht rustiek oerbrood sandwich kruidenkaas, rode pestospread, sla en rauwkost
– Halve wrap kip BBQ, fijne ijsbergsla, mais, ui en halve cherry tomaat
– Halve wrap caprese, tomatentapenade, mozzarella, fijn gesneden tomaat, rucola en groene olijf
– Meergranenbol pastrami kerriemayo, mesclunsla en tomaat
– Polartaartje gerookte zalm, bieslookroomkaas, lollo biondo fijn gesneden rode uienringen en zwarte olijf
– Melk, fruitwater, jus d’orange
– Thee of koffie na
– De beleving

€ 35,- euro per persoon.

Wil je direct een ontbijt boeken? Of heb je vragen over andere mogelijkheden? Vul het formulier in en we nemen contact met je op!

Contactformulier