Safety first!

The Great Escape stelt alles in werking wat binnen haar macht ligt, om aan de geldende veiligheidsvoorschriften te voldoen. Bij veiligheid wordt zowel aan het gebruik van veilige en goedgekeurde middelen gedacht (zoals het gebruik van machines, gereedschappen, apparaten en installaties), maar veilig gedrag is net zo belangrijk. De medewerkers van The Great Escape krijgen heldere voorlichting en duidelijke werkinstructies over het juiste gebruik van middelen en hun eigen gedrag. De medewerkers van The Great Escape krijgen jaarlijks een BHV cursus aangeboden en er wordt regelmatig een ontruiming geoefend.

pexels photo 208459

Iedere compartiment van elke escaperoom heeft gedurende het spel camerabewaking. De medewerkers van The Great Escape houden gedurende het spel de groep goed in de gaten. Bij calamiteiten kunnen zij direct actie ondernemen en hulp bieden.

In ieder compartiment van iedere escaperoom is een noodknop aangebracht. Zodra deze wordt ingedrukt hebben de gasten de mogelijkheid om de escaperoom te verlaten. De noodknop zorgt ervoor dat de deuren automatisch open gaan.

Voor verdere vragen over het veiligheidsprotocol kunt u altijd een mail sturen naar: info@thegreatescape.info.