Virtual Reality Experience

Wil je weten hoe het is om een echte dare devil te zijn? Zonder het risico te lopen dat je per ongeluk van de twintigste verdieping valt? Doe de Virtual Reality Experience bij The Great Escape! Samen met je vrienden speel je verschillende spellen om te bepalen wie het beste tegen grote hoogtes kan of het beste fruit kan hakken. Oh ja, en zien hoe je vrienden in het wilde weg de meest gekke bewegingen maken, is natuurlijk ook geestig. Doe nu de Virtual Reality Experience en begeef je in een andere wereld.

The Great Escape beschikt over twee Virtual Reality sets, waardoor twee spelers tegelijkertijd hun VR-Experience kunnen beleven. Ter plekke kies je welke games je wilt uitproberen! Per speelronde kunnen 2 tot 6 spelers meedoen. Als jij niet aan de beurt bent, kan je via een scherm je medespelers goed in de gaten houden en zien hoe ze scoren. Ben je met een grotere groep? Kies dan voor de VR- Borrel! Terwijl je geniet van een drankje en borrelhapje in de chill-out area zie je je vrienden/familie of collega’s spelen. Achteraf maken we een foto zodat je nog lang kan nagenieten van deze onvergetelijke ervaring!

Veel gestelde vragen over VR

Zit je in een rolstoel? We horen het graag vooraf en passen de ruimte voor je aan.

We bieden twee soorten VR-Experiences aan:

Helaas is de VR-Experience niet meer te reserveren, op zoek naar een leuk uitje? Kijk hier eens verder!

Reviews | Lees de lovende recencies

“Wat een belevenis!”

v rico

Ik heb The Experiment gespeeld als test persoon en wat een vette ervaring is dit! Tof dat Zwolle dit te bieden heeft

Rico
Artiest | Opgezwolle
download 1

Ook deze kamer heeft een geweldig concept. De acteurs voegen een extra dimensie toe. Ik hoop dat jullie nog meer van dit soort geweldige kamers weten te bouwen!

Annelien Noorman
Advocaat | blogger
download 1 1

Geweldig opgezet. Thema consequent doorgevoerd in alle details. Zeer gemotiveerd en sterk acteerwerk

Sarah Kroos
Actrice | Lama's
39ffb07

Deze kamer staat op nummer 1 van de escape rooms die ik gespeeld heb. Fantastische kamer met goede technieken, spellen die ik nog nooit eerder gezien heb!

Marieke Hendrikx
Escape fanaat | 10+ kamers
Thomas Vermeulen

 Door deze unieke ervaring krijgen de teams op een andere manier nieuwe informatie aangereikt, dit geeft een frisse blik en stof tot nadenken!

Thomas Vermeulen
Eigenaar | RYSST
download 2 1

Alle activiteiten inmiddels gedaan, als je opzoek bent naar teambuilding en entertainment zoek niet verder!

Arnold Bouman
Eigenaar | Storm