Status update: 5 minuten geleden

Jeppe S. is gezien in Nederland!
WhatsApp Image 2021 04 23 at 14.33.09
Bijgevoegde foto is zojuist door een treinreiziger geschoten toen ze tegenover hem zat. De voortvluchtige lijkt in een NS trein te zitten richting de Randstad.

Wie is Jeppe?

Jeppe S. is een Zweedse klimaatactivist die neigt naar links extremisme. Van jongs af aan is hij iemand die geboeid is door het klimaat en is hij volhardend en vastberaden in zijn missie, een beter klimaat voor een volgende generatie.

Als jongen van 15 stond hij al op en bemoeide zich met klimaat bijeenkomsten en acties van burgerlijke ongehoorzaamheden aldus Nu.nl Naarmate zijn leeftijd toenam werden zijn acties ook steeds extremer.

Tijdens de Zweedse verkiezingen in 2018 heeft hij het parlement lam gelegd en gezorgd voor een totale chaos m.b.t. de verkiezingsuitslag. Ook staat hij bekend om het plat leggen van gehele milieuvervuilende organisaties en het stil leggen van de gehele visindustrie (2019). Ingewijden bij Interpol melden dat hij onlangs ook betrokken was bij het blokkeerschip in het Suezkanaal.

Hij is sinds eind 2020 voortvluchtig en een bedreiging voor Europa, aldus het Europees parlement. Deze mening is vooral gebaseerd op de extremistische omvang van zijn acties.

Europol noemt het een groot raadsel en denkt dat zijn aanwezigheid te maken heeft met een grote klimaattop in Brussel binnenkort.